News

Sfatul zilei de 5 iunie 2019. Scorpionii sunt cu nervii la pământ, Peștii se întristează

04.06.2019 | 16:00
Sfatul zilei de 5 iunie 2019 Scorpionii sunt cu nervii la pamant Pestii se intristeaza

Citește sfatul zilei de 5 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări astrologice ale momentului pentru zodia ta. Descoperă care este numărul norocos al zilei și ce te îndeamnă astrele să faci. Pentru Scorpioni e o zi plină de discuții, în care vor fi cu nervii la pământ, iar Peștii devin apatici și vor să fie lăsați în pace.

Sfatul zilei de 5 iunie 2019:

Berbec: Nu te lua la ceartă cu persoanele mai în vârstă, chiar dacă te poți abține cu greu de la anumite comentarii. E indicat să fii diplomat dacă vrei să te ferești de probleme. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Trebuie să îți potrivești bine ceasurile și să nu ratezi nicio întâlnire. E o zi care poate deveni extrem de fructuoasă din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei: 10.

Peștii au o zi tristă. Sursa foto: pixabay.com

Racilor, nu mai căutați nod în papură!

Gemeni: Nu uita că oricât de greu ți-a fost în viață vei reuși să te ridici din nou. Ai parte de momente un pic mai complicate acum, dar vei renaște precum pasărea Phoenix. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac: Nu căuta nod în papură dacă vrei să faci alegeri importante. Este bine să iei lucrurile în față, în piept, să nu te mai plângi și să spui tot ce te doare, dar fără a căuta chichițe. Numărul norocos al zilei: 15.

Leu: Petrece timp mai mult cu prietenii și cu membrii familiei. Trebuie să dai dovadă de mai multă prezență scenică. Ești sufletul petrecerii astăzi. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară: Pentru tine e o zi a sacrificiilor. Ai nevoie de meditație, de momente pe care să le petreci doar tu cu tine. Te concentrezi foarte mult la ceea ce ai de făcut pe viitor. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Nu căuta răspunsuri în locuri în care vezi doar ostilitate. Unele persoane trebuie evitate sub orice formă. Ai grijă cui deschizi ușa. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion: Ești cu nervii la pământ și nu mai suporți deloc atmosfera tensionată din jurul tău. Ai nevoie de un moment de respiro, așa că e indicat să eviți cercurile negativiste. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Rupe-te de trecut și fă asta cât de repede posibil. Nu mai lăsa amintirile neplăcute să îți umbrească prezentul și viitorul. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn: Azi faci tot felul de schimbări excepționale. Este momentul să dovedești că ești capabil de mai mult și este ziua perfectă pentru a-ți surprinde superiorii. Numărul norocos al zilei: 12.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet dacă simți nevoia să te eliberezi. Arată că nu pui preț pe lucrurile materiale. Numărul norocos al zilei: 3.

Pești: Te întristezi să vezi că oamenii devin tot mai răutăcioși. Lasă-i în pace și urmează-ți inima, chiar dacă ești înconjurat numai de viespi și vipere. Numărul norocos al zilei: 5.