News

Sfatul zilei de 6 iulie 2019. Unii se îndrăgostesc, alții renunță la iubire

05.07.2019 | 16:51
Sfatul zilei de 6 iulie 2019 Unii se indragostesc altii renunta la iubire

FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 6 iulie 2019 . Unii nativi vor fi loviți de săgeata lui Cupidon, alții vor avea parte de despărțiri furtunoase. Persoanele care vor să-și înceapă o afacere acum au momentul perfect. 

Sfatul zilei 6 iulie 2019. Care sunt surprizele de care au parte zodiile

Berbec

Cei născuți sub semnul zodiacal berbec sunt persoane vizionare care se gândesc foarte mult la viitor. Gândurile lor sunt ordonate într-o logică bine stabilită și reușesc să facă ce-și propun foarte ușor. Cei care își caută sufletul pereche vor fi săgetați cât de curând de Cupidon!

Taur

La locul de muncă vor exista ceva tensiuni, dar dacă reușești să le ții în frâu totul se va termina cu bine. Încearcă să domolești tensiunea și să discuți cu calm. Dacă simți că nu te regăsești în munca pe care o depui, regândește-și jobul ideal.

Gemeni

Cei născuți în zodia gemeni muncesc foarte mult ca să-și îndeplinească visele. Ambiția de care dai dovadă te ajută să acționezi și să îți îndeplinești toate visurile. Nu pleca urechea la ce spun cei din jur, persoane invidioase vor exista mereu.

Sfatul zilei de sâmbătă, 6 iulie 2019
Sfatul zilei de sâmbătă, 6 iulie 2019
Sursa foto: pixabay.com

Rac

Racii trebuie să învețe să mai spună și ”Nu”. Dacă ajuți pe toată lumea nu înseamnă că vei ajunge un erou. Și din eșecuri s-ar putea să ai ceva de învățat. Înconjoară-te de prieteni dragi și discutați despre subiectele care îți fac plăcere.

Leu

Ai parte de o zi încărcată. Încearcă să rezolvi pe rând fiecare lucru. Nu încerca să faci pe eroul să prinzi doi iepuri dintr-o lovitură. Vei reuși doar să te enervezi și să-ți pierzi răbdarea. Te vei simți nedreptățit, dar mulți oameni se bazează pe tine.

Fecioară

Nu vă mulțumiți doar cu ceea ce primiți. Ținta este cerul. Dacă ești o persoană perseverentă vei vedea că rezultatele uriașe nu vor întârzia să apară. Luați o pauză și relaxați-vă, întindeți-vă pe canapeaua confortabilă din sufragerie și vizionați un film.

Balanţă

Calmul și încrederea în propria persoană te vor ajuta atât pe plan sentimental, cât și la locul de muncă. Este momentul ideal să planifici o vacanță de vis alături de partenerul de viață. Ai șansa să petreci mai mult timp împreună cu cel drag.

Scorpion

Fiecare are problemele lui. Nu încerca să le rezolvi altora problemele care cel mai probbail nici nu există. Nu este responsabilitatea ta. Ajutorul este mereu bine venit, dar unii oameni mai au nevoie și de o lecție de viață. Ajuți azi, ajuți mâine și situația se poate repeta la infinit.

Săgetător

Săgetătorii încep ziua în forță. Seara s-ar putea să se încheie cu un amalgam de emoții. Nativi acestei zodii sunt asaltați cu mesaje și declarații de dragoste. Cei născuți sub acest semn zodiacal însă nu vor avea un răspuns, doar tăceri stânjenitoare.

Capricorn

Sâmbătă este momentul de cotitură în destinul vostru personal. Cei născuți în zodia capricorn au de luat decizii foarte importante. O poveste de dragoste sau o relație care durează de ceva timp s-ar putea să se încheie. E foarte important ce sentimente mai ai pentru persoana iubită.

Vărsător

Vărsătorii au astăzi liber la visat. Se aventurează pe tărâmul fanteziilor și uită de lumea de la picioarele lor. Gândește-te și la consecințe înainte de a zbura printre nori. Sfatul nostru este să fi extrem de atent și obiectiv. Partenerul de afaceri vă dă o veste care s-ar putea să nu vă încânte.

Pești

Cei născuți în zodia pești simt nevoia să-și schimbe viața. Se gândesc serios la o vacanță pe un teritoriu exotic unde soarele strălucește continuu. S-ar putea ca această călătorie să facă o gaură destul de mare în bugetul familiei. Nativii singuri își caută jumătatea pe rețelele de socializare.