News

Sfatul zilei de 6 iunie 2019. Racii au nevoie de o îmbrățișare

05.06.2019 | 12:55
Sfatul zilei de 6 iunie 2019 Racii au nevoie de o imbratisare
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de 6 iunie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta și care este numărul norocos pentru ziua de 6 iunie 2019. Racii au nevoie de înțelegere, de un umăr pe care să se sprijine, de o îmbrățișare. Sunt extrem de descumpăniți și debusolați.

Sfatul zilei de 6 iunie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Pune-te pe primul loc și demonstrează că poți să schimbi lucrurile în bine pentru tine. Trebuie să ții cont și de dorințele tale și să faci abstracție măcar o singură dată de ce îți cer alții. Numărul norocos al zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Taur: Pas cu pas obții ce îți dorești, dar este bine să te concentrezi foarte mult pe fiecare acțiune. Ai nevoie de mai multă stabilitate, de mai mult curaj și de mai multă implicare pe viitor. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioarele trebuie să se concentreze foarte bine asupra deciziilor pe care le au de luat. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni, nu purtați discuții cu oricine!

Gemeni: Lasă de la tine dacă vezi că nu ai cu cine purta un dialog, fie și bazat pe critici. Unele persoane nu sunt pregătite să asculte păreri complet diferite și nu faci decât să îți pierzi vremea. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Rac: Ai nevoie de un sfat bun, de o persoană care să își deschidă brațele și să te asculte, să te înțeleagă, să te încurajeze să nu renunți oricât de greu ar fi drumul pe care ai vrea să îl urmezi. Numărul norocos al zilei: 18.

Leu: Nu căuta nod în papură doar ca să îți arăți autoritatea. Este indicat să te abții de la comentariile răutăcioase chiar dacă nu îi suporți pe anumiți colegi de la muncă. Numărul norocos al zilei: 22.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Fă-ți un plan de bătaie și ține cont de lucrurile care contează pentru tine. Ai perspective bune fapt pentru care este bine să ții cont de toate avantajele ce îți sunt date. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță: Nimic nu se compară cu o zi în care primești căldură de la oameni și zâmbete. Bucură-te de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Gândește bine următoarea mutare pe care o faci căci s-ar putea să fie ultima de la actualul loc de muncă. Fii extrem de atent. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: Iei parte la un eveniment important și e bine să ai urechile ciulite. Orice informație este în avantajul tău. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn: Exprimă-ți sentimentele fără teamă. Nu te ascunde, nu lăsa gândurile negre să îți acapareze buna dispoziție. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o într-o manieră diplomată. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești: Taie răul de la rădăcină. Îndepărtează-te de cercurile toxice și apropie-te doar de oamenii care contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 13.

 

ADVERTISEMENT