News

Sfatul zilei de 7 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Ce pățesc Racii și Leii

06.07.2019 | 13:21
Sfatul zilei de 7 iulie 2019 pentru fiecare zodie Ce patesc Racii si Leii

Citește sfatul zilei de 7 iulie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă principalele îndemnuri, ce te așteaptă în ziua de duminică și care este numărul tău noroc. Pentru Raci și Lei lucrurile se vor rezolva în plan familial, însă se vor lovi de noi probleme. Cum ar trebuie să acționeze aceștia? Mai multe, în rândurile de mai jos.

Sfatul zilei de 7 iulie 2019 pentru toate zodiile

Berbec: Pune-te serios pe treabă chiar dacă e duminică. Poți să rezolvi o serie de probleme care au atârnat greu săptămâna asta. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Nu asculta toate răutățile din jur căci unii oameni vorbesc fără să știe nimic. Este momentul să te concentrezi la ce știi tu că ai de făcut, nu la ce așteptări au alții. Numărul norocos al zilei: 4.

Astrele au îndemnuri pentru fiecare zodie. Sursa foto: pixabay.com

Racii trebuie să strângă cureaua

Gemeni: Pentru tine cel mai important acum este să te stabilizezi din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de discuții cu cei dragi, ai nevoie de o persoană care să îți întindă mâna și să te asculte. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac: Unele probleme de familie se rezolvă treptat, însă ești nevoit să renunți la anumite capricii financiare. Trebuie să fii mai strângător ca să depășești cu bine situația actuală. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: Și pentru tine ziua de duminică este plină de provocări. Trebuie să îți stăpânești pornirile rebele, să ai mai mare grijă la ce spui și cui îi spui. Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Faci tot felul de calcule și undeva dă din nou pe minus. Poate că este cazul să iei situația așa cum este. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță: Pune-te în locul celorlalți înainte să îi critici sau să îi judeci. O să vezi că fiind în hainele lor vei vedea cu totul altfel lucrurile. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Ești genul de persoană care tace și face și te încântă foarte tare să vezi că unele rezultate înfloresc. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Rupe-te de prietenii toxici. Nu mai pierde vremea cu explicații și nu te mai gândi la ce vor spune unii și alții. Numărul norocos al zilei: 2.

Capricorn: Nu renunța la visele tale chiar dacă nu e tocmai cea mai bună perioadă din viața ta. Va trece și năpasta asta. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător: Nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește. Ține minte acest dicton și vei vedea cât e de adevărat, mai ales în cazul tău. Numărul norocos al zilei: 19.

Pești: Pleacă la drum cu mai multă încredere, cu mai multă stimă de sine. Lasă gândurile în urmă. Numărul norocos al zilei: 20.