Life

Sfatul zilei de 9 iulie 2020. Gemenii nu trebuie să cheltuie fără rost

08.07.2020 | 13:22
Sfatul zilei de 9 iulie 2020 Gemenii nu trebuie sa cheltuie fara rost
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 9 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Șefii au încredere că poți îndeplini cu succes chiar și cele mai dificile obiective, așa că nu îi dezamăgi!

E normal să ai emoții, dar nu trebuie să le lași să pună stăpânire pe tine și să influențeze bunul mers al proiectului. Păstrează-ți optimismul la cote ridicate, pentru că ai acumulat deja suficientă experiență încât să reușești fără probleme.

ADVERTISEMENT

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni fii atent la cheltuielile din această zi. Nu de alta, dar ai primit o sumă considerabilă și de bucurie ești tentat să arunci cu banii pe lucruri care nu merită. În plus, anumite persoane încearcă să profite de moment și să stingă anumite datorii. Gândește-te bine înainte să iei o decizie.

Așa arată sfatul zilei de joi, 9 iulie

Berbec

Ziua de joi îţi aduce forfotă în sfera familială. Se pare că ai multe treburi de rezolvat în legătură cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate şi ar fi bine să îţi controlezi reacţiile. Ține cont de părerile şi sfaturile celor dragi! Se recomandă o atenţie deosebită la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Numărul norocos: 3.

ADVERTISEMENT

Taur

Se conturează întâlniri şi dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informaţiile pe care le afli astăzi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea să fie nevoie să îţi îmbogăţeşti palmaresul educațional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă eşti deja implicat în cursuri sau diverse studii, reţine că procesele de învăţare-evaluare sunt deficitare şi cu greu poţi face faţă unui discurs sau unei probe. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânează-ţi tendinţa de a cheltui fără rost şi de a-ţi oferi ajutorul fără să îţi fie cerut. Veniturile din munca desfăşurată la un serviciu se pot rotunji substanţial zilele acestea, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mări remunerația de acum încolo. Energia vitală fluctuează mult şi de aici şi stările tale de spirit. După-amiază rezervă-ți momente de relaxare alături de cei dragi. Numărul norocos: 1.

ADVERTISEMENT

Rac

Beneficiezi de multă energie astăzi. Ai chef de vorbă, te implici în mai multe treburi deodată, iar ceilalţi sunt fascinaţi de viteza cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ţi priorităţile şi ocupă-te doar de treburile tale. Atenţie că emotivitatea şi subiectivismul sunt la cote înalte şi rişti să pierzi multă energie vitală. Organismul îţi este slăbit, recomandabil fiind să mănânci sănătos şi să te hidratezi suficient. La serviciu fii cu ochii în patru. Numărul norocos: 9.

Leu

Ziua este favorabilă activităţilor de rutină şi dacă se poate departe de ochii şi urechile lumii. Forţele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesională, de aceea ai grijă cum îţi îndeplineşti îndatoririle şi cum relaţionezi cu colegii. O discuţie de taină cu un şef sau cu reprezentantul unei instituţii oficiale îţi va lămuri unele chestiuni necesare pentru bunul mers al lucrurilor în cariera ta profesională. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Sunt posibile altercaţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă te vei descurca excelent. Ţi se pot recunoaşte meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuţi sau vizavi de implicarea ta în acţiuni umanitare. Totuşi fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urma muncii şi experienţei tale. Atenţie în domeniul profesional, întrucât atât şefii, cât şi colegii sunt cu ochii pe tine. Numărul norocos: 12.

Balanță

S-ar putea să participi la şedinţe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregăteşte-te serios şi susţine-ţi punctele de vedere cu fermitate. Atenţie, emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte uşor de impresionat. Ordonează-ţi gândurile şi vorbeşte scurt, direct şi la obiect. Nemulţumirile sau transformările din sfera domestică îţi distrag atenţia de la serviciu, aspect remarcat şi sancţionat mai ales de colegi şi şefi. Numărul norocos: 15.

Scorpion

Veştile din străinătate se ţin lanţ. Cu toate că multe te neliniştesc, cu puţin efort şi discernământ îţi poţi stăpâni emoţiile şi controla reacţiile față de ceilalţi. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă, vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru dialoguri pe teme spirituale cu cei dragi. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Astăzi, este nevoie să achiţi facturi restante sau să iei legătura cu instituţii financiare. Se pare că primeşti ajutor material substanţial din partea partenerului de viaţă, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra în discuţie rezolvări ale partajelor în urma unui divorţ sau moşteniri. Atenţie însă că există multe hibe ascunse vizavi de banii şi bunurile pe care le deţii împreună cu alte persoane. De evitat împrumuturile, investiţiile şi cheltuielile nefondate! Numărul norocos: 2.

Capricorn

Ziua îţi poate aduce neplăceri în relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii aprinse atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei de afaceri sau cu diverși colaboratori. Fii prudent, vorbeşte puţin şi ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, aşa încât nu pune baza pe ce se discută astăzi. După-amiază răsfaţă-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viaţă. Îngrijeşte-ţi în permanenţă sănătatea şi dozează-ţi eforturile în câmpul muncii. Numărul norocos: 4.

Vărsător

Multă muncă se anunţă azi la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, însă ai grijă că domneşte în aer izul conflictului. Ocupă-te doar de îndatoririle tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, în special pe stomac şi sistemul osos. Ţine o dietă şi dozează-ţi eforturile. Foloseşte mai mult remedii naturiste şi evită analizele şi consultaţiile medicale, pe cât posibil. Numărul norocos: 13.

Pești

Azi vei avea spor şi succes la hobby-uri. Rezervă-ţi momente pentru a te ocupa de o activitate plăcută şi recreativă. Ceilalţi îţi pot crea neplăceri, în special persoana iubită şi copiii. Ai grijă şi de nevoile celor dragi, ascultă-le doleanţele şi vezi cu ce şi cum poţi să îi ajuţi. Spre seară organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Este nevoie să îţi modelezi atitudinea şi concepţiile vizavi de iubire şi implicaţiile ei. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT