News

Sfatul Zilei de 9 iulie. Vești bune pentru alții, vești teribile pentru alții

08.07.2019 | 15:35
Sfatul Zilei de 9 iulie Vesti bune pentru altii vesti teribile pentru altii

FANATIK vine cu Sfatul Zilei de 9 iulie pentru fiecare zodie în parte! Unele zodii primesc vești bune, însă altele trebuie să transmită vești mai puțin bune, chiar partenerului de viață!

Așa arată Sfatul Zilei de 9 iulie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul va primi azi o veste bun, de la o persoană apropiată. Vestea este una mult așteptată și îi va însenina ziua nativului Berbec! Numărul norocos al zilei este 4.

Taur

Partenerul de viață este hotărât să îți facă o surpriză astăzi și va reuși să facă acest lucru chiar și cu cel mai mic gest. Te vei bucura precum un copil în dimineața de Crăciun! Numărul norocos al zilei este 7.

Sfatul Zilei 9 iulie
Sfatul Zilei 9 iulie

Gemeni

Ceva te atrage în oraș, așa că îți suni prietenii și vei ieși la un suc, unde vei afla că destinul îța va scoate în cale persoana mult așteptată! Numărul norocos al zilei este 2.

Rac

Te bucuri de o binemeritată vacanță, iar acest lucru îți permite să te gândești mai mult la tine și la lucrurile care îți fac plăcere. O carte sau un film sunt binevenite oricând, bucură-te de această zi. Numărul norocos al zilei este 6.

Leu

Cineva apropiat îți cere ajutorul într-o problemă care nu suportă amânare. Ești mai mult decât fericit să fii de ajutor, mai ales dacă ții la acea persoană. Numărul norocos al zilei este 3.

Fecioară

Te simți obosit și ai nevoie de o vacanță. Mai e doar puțin până când te vei bucura de zilele libere și de toate surprizele care vin cu ele, ai răbdare! Numărul norocos al zilei este 5.

Balanță

Renunță la ideile preconcepute pe care ți le-ai format în legătură cu o persoană pe care abia ce ai cunoscut-o. Dacă veți vorbi mai mult, vei afla că nu este așa cum ți-ai imaginat-o. Numărul norocos al zilei este 4.

Scorpion

O persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme îți aduce o veste bună! Ziua ta se va îmbunătăți simțitor, iar acest lucru se va vedea chiar ți în productivitatea de care dai dovadă la locul de muncă. Numărul norocos al zilei este 9.

Săgetător

Acasă, lucrurile nu sunt tocmai roz. Situația din cuplu lasă de dorit și asta se întâmplă deja de ceva vreme. Trebuie să aveți o discuție serioasă cu partenerul de viață! Numărul norocos al zilei este 2.

Capricorn

Începi săptămâna cu mult chef de muncă, însă nu îi exclude pe cei dragi. Fă-ți timp și pentru ei. Ascultă-le durerile și nemulțumirile și empatizează mai mult. Numărul norocos al zilei este 6.

Vărsător

Se anunță schimbări la locultău de muncă, iar acest lucru nu te ajută deloc. Trebuie să acționezi cu tact și să nu intri în conflicte, mai ales cu șefii! Numărul norocos al zilei este 8.

Pești

Un prieten are nevoie de ajutorul tău. Trebuie să îți faci timp și să-l ajuți, deoarece asta fac prietenii adevărați, e ajută între ei. Numărul norocos al zilei este 12.