Life

Sfatul zilei de 9 iunie 2020. Capricornii se simt epuizați, iar Gemenii au probleme în viața sentimentală

08.06.2020 | 13:40
Sfatul zilei de 9 iunie 2020 Capricornii se simt epuizati iar Gemenii au probleme in viata sentimentala
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 9 iunie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă ești născut în zodia Capricorn. Asta pentru că te simți epuizat și nu reușești să găsești puterea necesară să îți pui în practică planurile. Ai petrecut prea mult în weekend și asta se simte, așa că încearcă să te odihnești ceva mai mult.

Așa arată sfatul zilei de marți, 9 iunie

Berbec

Ești foarte sigur că un coleg îți vrea răul și încerci să rezolvi dilema. La sfârșitul zilei o să realizezi că întreaga conspirație este doar în mintea ta și că ai exagerat. Numărul norocos: 4.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu te gândi că urmează o ședință îngrozitoare, ci la faptul că proiectul la care ai muncit în ultima vreme a fost un succes și acum urmează să primești laude. Stăpânește-ți emoțiile pentru că altfel nu vei face față tensiunii. Numărul norocos: 8.

Gemeni

Ocupă-te mai mult de viața personală pentru că ai pus cariera pe primul loc cam mult timp și fără să îți dai seama ratezi momente unice din cadrul cuplului și din postura unui părinte. Numărul norocos: 5.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești foarte prins cu ceva legat de un amic. Acesta ți-a cerut susținerea pentru ceea ce urmează să facă și nu prea ești încântat de ideea sa. Consideri că riscurile sunt mult prea mari și că nu merită să riște. Numărul norocos: 10.

Leu

Simți nevoia să stai mai mult în preajma oamenilor dragi. Pui la cale o cină în familie sau o mică escapadă într-un loc în care cu toții vă simțiți bine. Este posibil ca destinația să fie undeva în afara orașului în care locuiești. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele prevăd o zi liniștită pentru tine, mai ales la locul de muncă. Se anunță o zi agitată, însă dimineața afli că totul s-a rezolvat de la sine și că nu vei fi nevoit să faci față unor reproșuri pentru ceva de care nu te faci vinovat. Numărul norocos: 9.

Balanță

În urmă cu câteva luni ai făcut o investiție financiară și deja nu mai aveai speranțe legate de această acțiune. Acum ești luat prin surprindere și te încântă ideea de a dispune de o sumă de bani pe care o poți cheltui după bunul plac. Numărul norocos: 2.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O să ai parte de o reușită profesională și te convingi că munca nu a fost în zadar. Aveai momente în care îți doreai să renunți, însă te gândești la momentele în care ai trudit pentru a ajunge la un asemenea nivel. Acum vine recompensa. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Pentru ceea ce urmează să pui în practică ai nevoie să iei în seamă sfaturile unor persoane avizate. Ai grijă pe cine asculți deoarece uneori unii oameni nu calculează bine ceea ce spun și te îndeamnă la ceva greșit. Numărul norocos: 6.

Capricorn

Ești prins cu multe treburi. Va fi o zi epuizantă, însă seara o să faci un bilanț și vei fi foarte mulțumit. O să bifezi ceva deosebit pentru tine și familia ta. Numărul norocos: 14.

Vărsător

Ai foarte multă răbdare, dar chiar și tu răbufnești uneori și începi să spui tot ceea ce te-a deranjat în ultima vreme. Adevărul este că ar fi mai bine să nu mai păstrezi în tine toate aceste reproșuri pentru că vor deveni mult mai intense. Numărul norocos: 7.

Pesti

Treci printr-o perioadă sensibilă și vei fi nevoit să ai grijă ce le spui persoanelor de sex opus pentru a nu se interpreta greșit, mai ales dacă partenerul de viață este gelos. Nu pune paie pe foc pentru că și așa ați avut câteva discuții neplăcute. Numărul norocos: 12

ADVERTISEMENT