News

Sfatul zilei de astăzi, 15 iunie 2019. Capricornii nu primesc ceea ce și-au dorit

14.06.2019 | 23:23
Sfatul zilei de astazi 15 iunie 2019 Capricornii nu primesc ceea ce siau dorit

FANATIK.RO îți oferă sfatul zilei de sâmbătă, 15 iunie și totodată, surprizele pe care astrele le-au rezervat celor 12 zodii. Și cum astrele ne dictează viața, află doar aici măsurile pe care trebuie să le iei pentru a avea o viață armonioasă și lipsită de grijă. Nativii pot afla în cadrul sfatului zilei ce evenimente îi așteaptă sau ce persoane le ies în cale.

Așa arată Sfatul Zilei pentru ziua de sâmbătă, 15 iunie

Berbec

Treci printr-o fază sensibilă și nu te simți bine în preajma persoanelor care vorbesc numai de lipsuri, necazuri și griji. Detașează-te de această influență negativă până nu aluneci pe panta depresiei. Caută să te agăți cu orice chip de lucruri frumoase care să te scoată din starea de negativitate.

Taur

Te vei întâlni cu o persoană care îți va deschide ochii, îl poți numi salvatorul tău. Lumina pe care o va aduce în viața ta această persoană este benefică și unică. Ești un norocos că ți se oferă asemenea ocazie așa că, profită din plin.

Gemeni

Ți se deschid multe drumuri și când te decizi pe care să-l urmezi vine o persoană care îți oferă o altă alternativă și te derutează. Analizează din mers ceea ce ți se oferă pentru că, este o ofertă tentantă. Fii optimist și analizează dacă merită să schimbi macazul.

Sfatul zilei, sâmbătă, 15 iunie
Gemenii au mai multe oportunități, dar când se decid pe ce drum să meargă cineva le oferă o altă variantă. Sursa foto: pixabay.com

Rac

Te confrunți cu o problemă a cărei rezolvare se află undeva în trecut așa cum s-a mai întâmplat și altă dată. Trebuie doar să folosești aceeași rețetă ca odinioară pentru că a avut succes. E cazul să le arăți oamenilor ceea ce poți fără să fii prea plin de tine sau arogant. Ai multe reușite în palmares care merită cunoscute.

Leu

Iubirea este cuvântul cheie după care te ghidezi astăzi. Ești o fire prietenoasă, nu duci lipsă de gesturi de tandrețe și simpatie, iar dragostea e la loc de cinste. Ești generos, amabil și afectuos, iar ceea ce dăruiești și se va întoarce înzecit.

Fecioară

Ești văzut ca un om cu scaun la cap, dar astăzi dai dovadă de imaturitate și uiți de vârsta pe care o ai. Ai tot dreptul să te bucuri de viață și să devii din nou copil, dar nu uita că imaginea ta de profesionist ar putea avea de suferit și să lași o impresie greșită.

Balanță

Unii oameni și-au încălcat promisiunile față de tine, iar acum îți este greu să le mai oferi încredere. Nu te mulțumi cu puțin, o persoană la care te aștepți mai puțin își va oferi sprijin și încredere. Treci bariera grupului de prieteni și vei vedea că sunt și alți oameni cu care poți colabora foarte eficient.

Scorpion

Alege cu mare atenție oamenii care vrei să te ajute în noul proiect. Ai nevoie de o persoană matură care debordează de sfaturi, dar și de o persoană tonică și energică care să te impulsioneze să duci la bun sfârșit proiectul pe care îl desfășori.

Săgetător

Drămuiește fiecare ban pe care îl ai în portofel. Rezumă-te la cheltuieli obligatorii și necesare, cum ar fi facturile sau mâncarea. Vor veni și vremuri mai bune, fii optimist, dar până atunci nu arunca în stânga și-n dreapta puținii bani pe care-i deții.

Capricorn

Se pare că, nu primești chiar tot ce-ți dorești, dar trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai. Dacă reușești să vezi partea plină a paharului vei vedea că și soluția care ți s-a oferit în acest moment este la fel de eficientă ca oricare alta. Profită de alternative!

Vărsător

O duci greu la capitolul bani și ții departe banii adunați. Îți este teamă că vin vremuri grele și ești mai chibzuit decât alte dăți. Chiar dacă nu se anunță cheltuieli care să te ia prin surprindere, e foarte bine că ești prevăzător, econom și calculat.

Pești

Ai lângă tine un exemplu de urmat, dar nu vrei să-i recunoști și să-i apreciezi valoarea. Ești gelos și nu îți poți controla invidia care te macină când te compari cu el. Îl critici foarte ușor pentru că îți este superior din toate punctele de vedere.