News

Sfatul zilei de azi, 11 iulie 2019. Fecioara simte nevoia să se conecteze cu natura

10.07.2019 | 15:13
Sfatul zilei de azi 11 iulie 2019 Fecioara simte nevoia sa se conecteze cu natura

FANATIK. RO vă prezintă sfatul zilei de joi, 11 iulie 2019. Supărări, răsturnări de situație și amintiri dureroase din trecut sunt doar câteva dintre evenimentele care marchează ziua de joi. Zodiile vor avea parte de numeroase întâmplări. Spre exmplu, cei născuți în zodia Capricorn sunt bârfiți și reușesc să alunge prietenii falși din viața lor. Spre deosebire de ei, nativii din Balanță au parte de prieteni de nădejde, care le sunt alături în proiecte profesionale care le pot aduce importante câștiguri financiare.

Sfatul zilei, azi, 11 iulie 2019

Berbec

Ești supărat că nu ai primit rezultatele pe care le așteptai. Mai bine puțin decât nimic. Încearcă să vezi jumătatea plină a paharului. Mâine situația va sta cu totul altfel. Ai pretenții prea mari, încearcă să fii realist.

Taur

Muncești pe brânci și rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse. Ești mândru de ceea ce faci și nu aștepți ajutorul nimănui. De fiecare dată reușești să te descurci singur. Ești motivat și dai dovadă de foarte multă răbdare.

Gemeni

La serviciu nu dai randament. S-a acumulat mult stres, nervi și oboseală. Șefii te critică mereu, iar contactul cu autoritățile este anevoios. Peste tot te lovești de birocrație și uși închise în nas. Oriunde mergi dai peste oameni nervoși.

Rac

Treci printr-un moment delicat și o persoană te ajută să depășești aceste clipe. Această persoană te va motiva și îți va oferi o stare de spirit extraordinară. De acum înainte o vei privi cu respect și admirație.

Leu

Pașii mici, dar siguri te vor duce acolo unde ți-ai propus. Ia-o mai moale și vei vedea că la final rezultatele se vor vedea. Schimbările nu se produc de la o zi de alta, e nevoie de multă perverență, răbdare și o atitudine pozitivă.

Sfatul zilei de azi, joi, 11 iulie
Leul va ajunge acolo unde și-a propus. E nevoie doar de multă răbdare
Sursa foto: pixabay.com

Fecioară

Este o zi ideală pentru plimbări în aer liber, în zone verzi și cu copaci mulți. Eșcti cumva dependent de vremea de afară și asta se vede și în starea de spirit pe care o ai. Dacă plouă devii posac. Caută să stai cât mai mult la soare.

Balanță

Prietenul cel mai bun ți se alătură în noul proiect. Faceți echipă bună, dar cineva trebuie să preia frâiele afacerii. Și acela ești chiar tu. Celălalt nu are nimic împotrivă că tu ești șeful. Ai parte de cel mai bun tovarăș de lucru.

Scorpion

Desparte-te de anturajul negativ. Învață să îi îndepărtezi pe oamenii care nu aduc nimic bun în viața ta. Nu te încărca cu problemele altora, le ai și tu pe ale tale. Fă repede o magie și scapă de surplusul de griji.

Săgetător

Ai așteptări prea mari de la cei din jur tău și vei fi dezamăgit. Încearcă să fii realist și să apreciezi corect atitudinile prietenilor. Caută o cale de mijloc, nu mai lua toată vina asupra ta. Nu mai lua totul personal.

Capricorn

Ești o persoană amabilă, dar nu ți se răspunde cu aceeași monedă. Întoarce spatele celor care vorbesc cu răutate și aduc numai critici neargumentate la adresa ta. Nu mai pleca urechea la ce auzi în jurul tău, nu le mai da atenție.

Vărsător

Debordezi de optimism și încredere în propria persoană și reușești să le transmiți și celor din jur starea ta. Le arăți prietenilor că nimic nu este atât de negru pe cât pare.  Zâmbetul tău le ridică moralul amicilor.

Pești

Închide capitolul cu trecutul. Sunt vremuri neplăcute care nu îți fac bine. Alungă tristețea din viața ta, emoțiile negative și sentimentele contradictorii. Privește înainte și acceptă faptul că ce a fost a fost. E vremea să te gândești la prezent.