Life

Sfatul zilei de dumincă, 2 mai 2021. Gemenii trebuie să evite excesele

01.05.2021 | 14:48
Sfatul zilei de duminca 2 mai 2021 Gemenii trebuie sa evite excesele
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 2 mai 2021, vine cu recomandări pentru evitarea exceselor de orice fel. Nativii au tendința de se bucura de această sărbătoare, fără a lua în considerare și starea de sănătate.

Ziua poate să aducă și unele momente tensionate. Vechi probleme familiale au tendința să-și facă apariția sau comentariile unora nu vor fi pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

În plan social, zodiile vor avea parte de evenimente plăcute, plimbări alături de prieteni sau vizite și grătare. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Sfatul zilei de dumincă, 2 mai 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Nu e cea mai fericită zi, dar cineva trebuie să și muncească. Ai multe lucruri de făcut și timpul va trece repede și eficient. Poți să te bucuri de un pahar de vin, la sfârșitul programului.

ADVERTISEMENT

Taur

Chiar dacă este o zi mare, te găsește îngândurat și conștient că ai de luat o decizie importantă. Ar fi bine să încerci să lași problemele pentru zilele următoare și să te bucuri de reuniunea familiei.

Gemeni

Chiar dacă a trecut o bună perioadă de timp în care nu ai consumat anumite produse, ar fi bine să eviți excesele. Ai multe zile în care te poți bucura de bucatele tradiționale, nu e nevoie să le încerci pe toate într-o singură zi.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu prea ai stare și parcă nu ai chef să lenevești. E un moment ideal pentru o plimbare, o ieșire cu bicicleta sau o reuniune cu prietenii.

Leu

Te bucuri de clipe frumoase în familie, dar trebuie să ai grijă la unele ieșiri nervoase ale unui om apropiat. Cu calm se pot remedia și cele mai tensionate situații și e bine să ții cont de asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E bine să te bucuri cu măsură și să ai în vedere și părerea celor din jur. Nu vrei să strici cheful tuturor, așa că ar fi bine să nu deschizi subiecte sensibile.

Balanță

Pregătirile pentru sărbători te-au extenuat peste măsură și abia aștepți să îți tragi un pic sufletul. Ai putea chiar să bagi câteva ore de somn, în a doua parte a zilei.

Scorpion

Toată această perioadă te-a făcut să-ți recapeți forțele și să privești viitorul cu încredere. E bine să te gântești la partea bună a lucrurilor și să te bucuri de clipele frumoase petrecute cu oamenii apropiați.

Săgetător

Munca multă din ultimele zile se face simțită, iar oboseala își spune cuvântul și ai nevoie de câteva ore de repaos, pe lângă cele petrecute cu familia. Poți să profiți de clipele libere și să îți recapeți forțele.

Capricorn

Chiar dacă nu ai reușit să termini toată treaba înainte de această zi, nu e cazul să continui. Nu se întâmplă nimic dacă au rămas unele lucruri de făcut, profită de această zi și de compania oamenilor dragi.

Vărsător

Nu e cea mai fericită zi, dar te străduiești să-i faci față cu brio. Chiar dacă muncești, e bine să te străduiești să termini treba cu bine și nu să scapi cât mai repede.

Pești

Te bucuri de ore frumoase alături de oamenii dragi. Totul merge strună și nu ai decât să profiți de momentele speciale și de clipele frumoase.

ADVERTISEMENT