Life

Sfatul zilei de duminică, 13 septembrie. Gemenii trebuie să evite întâlnirile de afaceri

12.09.2020 | 12:23
Sfatul zilei de duminica 13 septembrie Gemenii trebuie sa evite intalnirile de afaceri
ADVERTISEMENT

Din păcate, veștile nu sunt printre cele mai bune, dar ai toate șansele să transformi duminica asta într-o zi cel puțin agreabilă, dacă urmezi cu atenție sfaturile noastre. Pentru început, încearcă să stai cât mai departe de persoanele pe care nu le prea ai la inimă.

Cel mai bine ar fi să rămâi în intimitatea casei, alături de persoana iubită. Puteți găsi suficiente activități încât să nu vă plictisiți. Începe cu un film romantic și lasă-te dus de val, pentru că restul vine de la sine.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Gemeni, amână întâlnirile de afaceri pe care le-ai programat pentru acest sfârșit de weekend. Nu de alta, dar ai avea nevoie de concentrare și luciditate, lucruri care, culmea, de data asta îți lipsesc.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 13 august

Berbec

Ești indispus, iar problemele de natură sentimentală cu care te confrunți chiar în prima parte a zilei nu fac decât să amplifice această stare. Încearcă, totuși să clarifici neînțelegerile printr-o discuție sinceră și directă cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Taur

Fii foarte atent când încerci să-i reproșezi anumite lucruri celui de lângă tine, pentru că riști să provoci un conflict dureros. Sentimentele încă există, dar nu vor putea salva relația dacă ai un astfel de comportament.

Gemeni

Amână întâlnirile de afaceri sau orice alte activități importante. Nu de alta, dar e foarte posibil să dai greș. Mai bine îndreaptă-ți atenția către familie și încearcă să rezolvi micile probleme care ar putea apărea.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, dar persoana iubită nu e de acord, așa că încerci pe toate căile să o convingi. Nu cumva tu ești cel care ar trebui să renunțe la idee, măcar de data asta? Ai cam neglijat odihna în ultimele zile.

Leu

Un conflict izbucnit parcă de nicăieri la locul de muncă face ca puterea ta de concentrare să aibă de suferit. Adună-te și explică-le colegilor că ai dreptate. Nu uita să ai și argumente solide, pentru că reproșurile atrag doar reproșuri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Începi ziua plin de entuziasm, dar acesta îți piere pe parcurs, odată cu apariția unor proiecte profesionale dificile. Nu e de condamnat, dar încearcă să îți dai puțin interesul. Doar așa le vei duce la bun sfârșit.

Balanță

Ori ai dificultăți de comunicare, ori cei din jur chiar nu reușesc să înțeleagă ce încerci să le transmiți. Oricum ar fi, nu poți face nimic în privința asta, așa că lasă discuția pe altădată. Nici decizii importante nu ar fi prea indicat să iei în această zi.

Scorpion

Ești pus într-o situație dificilă și nu ar trebui să îți asumi responsabilități noi. Partenerul de viață încearcă să te ajute, dar nu poate face nimic dacă te încăpățânezi să-i ignori sfaturile. Fii mai înțelegător, totuși.

Săgetător

Dacă ai un program strict, mai bine renunță la el încă de la primele ore ale dimineții. Nu de alta, dar va suferi modificări și e posibil să faci anumite drumuri în interes de serviciu. Numai de asta nu aveai chef în ultima zi de weekend, dar știi cum se spune, dacă trebuie, trebuie.

Capricorn

Te trezești cu noaptea în cap și ești cam irascibil, așa că renunță la planurile pe care le aveai stabilite încă de la mijlocul săptămânii. Încearcă să petreci timp în compania persoanei iubite și te vei calma ușor-ușor.

Vărsător

Nu ai reușit să finalizezi un proiect important și vei fi certat de șef. Știm că nu-ți convine situația, dar oricât de mult ai vrea să-i răspunzi cu aceeași monedă, abține-te, pentru că are perfectă dreptate. E o lecție pe care trebuie neapărat să o înveți, chiar dacă doare.

Pești

E bine că te dedici întru totul unei pasiuni care te face fericit, dar încearcă să găsești puțin timp și pentru persoana iubită. Ai cam neglijat-o în ultima vreme și simte că nu o mai apreciezi la fel ca înainte. Arată-i cât de mult se înșală.

ADVERTISEMENT