News

Sfatul zilei de duminică, 14 iulie 2019. Vărsătorul nu-și mai poate stăpâni emoțiile

13.07.2019 | 15:44
Sfatul zilei de duminica 14 iulie 2019 Varsatorul nusi mai poate stapani emotiile

FANATIK.RO îți prezintă sfatul zilei de duminică. Citește în rândurile de mai jos prin ce stări trec zodiile horoscopului european. Majoritatea zodiilor vor avea parte de un sfârșit de săptămână presărat cu evenimente bune și mai puțin bune, potrivit capital.ro.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 14 iulie 2019

Berbec

Stelele te îndrumă spre un proiect nou. Idei ai destule, nu te pripi, ai răbdare și ia decizia care trebuie. La capitolul iubire treci printr-o perioadă extraordinară. Evită discuțiile în contradictoriu și reproșurile și vei avea parte de o relație de cuplu minunată.

Taur

Primești o veste bună care te ajută să te relaxezi. Duminică ai timp berechet să te întâlnești cu prietenii și rudele. Nu pleca urechea la tot ce se spune despre prietenii tăi, tu îi cunoști cel mai bine. Nu te pripi să îi critici.

Gemeni

Ai un weekend foarte încărcat, spectacole, drumuri, reuniuni de familie. Totul merge ca pe roate. Singura problema ar fi riscul să te accidentezi având în vedere că ești mereu pe fugă. Evită riscurile inutile.

Rac

O persoană cu experiență îți va deschide mintea. Nu îi dai mare importanță la început, dar vei primi un sfat extraordinar. Mare atenție la cumpărăturile în exces. Cumpără doar ce ai nevoie și păstrează buget pentru o ieșire în oraș.

Sfatul zilei, duminică, 14 iulie 2019
Sfatul zilei de duminică, 14 iulie 2019. E momentul să iei atitudine și să-ți aperi propriile interese. Sursa foto: pixabay.com

Leu

A venit momentul să iei atitudine și să-ți aperi ideile. Învață să-ți delimitei teritoriul, doar ești leu! Reușești să te ții de promisiuni și prietenii sunt foarte încântați de acest lucru. Anturajul va aprecia acest gest frumos.

Fecioară

Te concentrezi prea mult pe detalii inutile și pierzi esența lucrurilor. O dorință mai veche ți se va îndeplini. Ești mai încăpățânat decât de obicei și asta înseamnă că ai o personalitate puternică. O legătură mai veche se va relua.

Balanță

Ești cu bateriile descărcate, iar acum ai timp să le încarci. Relaxarea este cuvântul cheie după care te ghidezi duminică. Este un moment favorabil pentru începerea unui proiect nou, fie că este vorba de locul de muncă, fie despre o nouă pasiune.

Scorpion

Vremea caldă îți încântă simțurile. Debordezi de energie și ești generos și amabil cu prietenii. Îmbini utilul cu plăcutul și norocul este de partea ta. Reușești să treci peste toate greutățile vieții fără să depui prea mult efort.

Săgetător 

Stai excelent la capitolul dragoste și petreci tot mai mult timp alături de persoana iubită. Partenerul de viață va aprecia acest lucru. Astrele îți transmit armonie, echilibru și încredere în propria persoană.

Capricorn

Astăzi ești exact opusul personalității tale. Ești foarte vorbăreț și expansiv. Nu iei în calcul ce spun cei din jur despre tine și te simți extraordinar. Concentrează-te pe propria persoană, tu ești singura persoană care te ajută să te ridici.

Vărsător

Duminică ai probleme financiare, dar și în dragoste. Încearcă să le iei pe rând. Ascultă sfatul familiei, e singura care îți va rămâne mereu aproape. Ești încărcat emoțional și s-ar putea să te descarci în fața cui nu trebuie.

Pești

Ești absent și îngrijorat și îți este frică de evenimentele care vor urma. Păstrează puțină speranță, s-ar putea să ai nevoie. Se anunță o zi favorabilă pentru cumpărături, evită să îți cumperi haine de care chiar nu ai nevoie.