Life

Sfatul zilei de duminică, 15 august 2021. Săgetătorii trebuie să aibă mai multă răbdare

FANATIK vă aduce sfatul zilei pentru duminică, 15 august 2021. Săgetătorii au nevoie de mai multă răbdare
14.08.2021 | 11:30
Sfatul zilei de duminica 15 august 2021 Sagetatorii trebuie sa aiba mai multa rabdare
ADVERTISEMENT

Astrologii au anunțat că ziua va fi una plină de evenimente sociale. Nativii se vor reuni cu familiile sau cu prietenii, iar unele situații pot să devină tensionate.

Semnele zodiacale vor avea și drumuri de făcut, pot să apară cheltuieli sau vești surprinzătoare. Zodiile trebuie să nu-și irosească energia.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 15 august 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ai parte de cheltuieli. Trebuie să cumperi unele lucruri pentru casă sau pentru un eveniment privat. Nu e chiar cea mai plăcută activitate, dar te consolezi cu gândul că vei termina destul de repede.

Taur

Ai parte de o veste surprinzătoare. E vorba de o reușită în plan profesional, o colaborare sau o afacere pe cont propriu dă rezultate neașteptat de bune. E un bun moment să sărbătorești.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Activitățile de zi cu zi te-au obosit atât de tare încât parcă preferi să-ți petreci ziua în pat. Nu e o idee tocmai rea, dar ai putea să analizezi și propunerea unui om apropiat de a face o mică escapadă la aer curat. Te va ajuta să-ți încarci bateriile.

Rac

Ai parte de o zi încărcată, dar cineva trebuie să și muncească. Nu lăsa acest lucru să te afecteze prea tare, zilele libere vor veni și ele în curând și vei avea șansa să te odihnești.

ADVERTISEMENT

Leu

Planurile de vacanță îți vor da bătăi de cap. Nu reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață cu privire la unele activități, iar, dacă nici unul nu cedează sau nu ajungeți la un compromis, veți începe concediul cu momente tensionate.

Fecioară

Ai parte de o zi liniștită și relaxantă, dar e ultima. Ai putea să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi și să nu lași gândul că începi munca să te afecteze prea tare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt multe lucruri care nu merg tocmai bine, iar distanțarea de un om apropiat nu-ți aduce cele mai plăcute sentimente. Știi bine că alegerea a fost la tine, ai putea să nu te mai uiți înapoi, nu poți schimba nimic.

Scorpion

Ziua aduce drumuri, dar și clipe frumoase alături de cei dragi. Nu ești foarte încântat de timpul petrecut la volan, dar ar fi bine să te bucuri de compania oamenilor și de timpul de calitate petrecut împreună.

Săgetător

Reuniunile familiale pot fi stresante uneori, iar discuțiile ar putea să nu fie cele mai plăcute. Trebuie să ai mai multă răbdare, dacă îți pierzi cumpătul prea repede nu vei îmbunătăți cu nimic situația.

Capricorn

Ziua vine cu petreceri și timp petrecut alături de cei dragi. E bine să te bucuri de clipele frumoase și să te relaxezi, trebuie să-ți încarci bateriile pentru săptămâna care urmează.

Vărsător

Nu e chiar duminica pe care o așteptai, ai multe lucruri de făcut și abia aștepți să te odihnești. Privește partea plină a paharului, vei scăpa de stres după ce termini cu munca și vei putea să te relaxezi fără griji.

Pești

Comportamentul unui om pe care abia l-ai cunoscut te nedumerește. Nu prea înțelegi ce intenții are. Ar fi bine să nu pui presiune, lasă lucrurile să evolueze de la sine, poate nici respectiva persoană nu e foarte hotărâtă de ce ar fi bine să facă.

ADVERTISEMENT