Life

Sfatul zilei de duminică, 17 ianuarie 2021. Nativii sunt dornici de aventură și vacanțe

16.01.2021 | 12:55
Sfatul zilei de duminica 17 ianuarie 2021 Nativii sunt dornici de aventura si vacante
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru duminică, 17 ianuarie 2021, vine cu schimbări importante de macaz pentru majoritatea zodiilor. Nativii își iau inima în dinți pentru a face lucrurile la care doar s-au gândit până acum. 

Călătoriile și excursiile sunt la mare căutare de nativi. Aceștia au bagajele făcute, așteaptă doar semnalul că pot pleca acolo unde doresc de atâta amar de vreme. Și unii chiar vor duce la capăt planurile de vacanță amânate în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Relaxare, doză mare de energie și entuziasm cât cuprinde. Este o zi perfectă pentru încărcarea bateriilor, zodiile știu să profite din plin de acest final de săptămână. Timpul liber va fi consumat în cele mai frumoase moduri posibile.

Sfatul zilei de duminică, 17 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Fă-ți curaj să te dedici persoanei de lângă tine. Nu-ți mai ascunde sentimentele și iubește. Nimic nu este mai frumos decât să te lași iubit de cineva.

ADVERTISEMENT

Taur

Calmul și răbdarea îți sunt puse la mare încercare în această zi, în special în relațiile cu ceilalți. Ai grijă ce scoți pe gură și cum reacționezi, s-ar putea să regreți mai târziu.

Gemeni

Entuziasmul nu lipsește când vine vorba de planuri, dar ar fi cazul să te documentezi mai mult înainte de a face un pas iremediabil. E bine să fii informat și apoi să decizi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o listă întreagă de locațiile pe care vrei să le vizitezi. Ai putea bifa una chiar zilele astea, tot ce trebuie să faci este să alegi unde să te poarte drumul.

Leu

Liniște și odihnă, exact așa cum ți-ai dorit întreaga săptămână. Este un moment bun să-ți încarci bateriile și să dedici puțin timp și pasiunilor ascunse în sertar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Distracția e la cote maxime și nu pleci acasă oricât de târziu ar fi. Petreci alături de prieteni fără să te gândești că a doua zi oboseala își va spune cuvântul.

Balanță

Creativitate și inspirație. Te gândești tot mai serios să oferi căminului un alt aer. Renunță la obiectele inutile și păstrează numai ce îți aduce o stare de bine interioară.

Scorpion

Ești dornic să încerci lucruri noi. Poate chiar descoperi o pasiune de care nu ai știut nimic până acum. Totul este să te destinzi și să te simți bine, să te încarci.

Săgetător

Certurile ți-ar putea strica buna dispoziție. Stai departe de oamenii recalcitranți care nu vor altceva decât să încingă spiritele. Nu îți fac bine deloc discuțiile în contradictoriu.

Capricorn

Mintea îți fuge la tot felul de lucruri și îți este greu să te concentrezi. Decât să faci ceva greșit și să regreți, mai bine ia o pauză. Fă o plimbare care să te scoată din această stare.

Vărsător

Stai bine la capitolul bani zilele astea, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltui fără măsură. Ai grijă, ai putea rămâne fără niciun leu în portofel.

Pești

E un moment bun să te gândești ce vrei să faci pe viitor, prea ai pierdut timpul aiurea. Alege ce vrei să faci mai departe, nu mai poți trăi bătut de vânt din toate părțile.

ADVERTISEMENT