Life

Sfatul zilei de duminică, 19 iulie 2020. Zi ideală pentru distracție pentru zodia Taur

18.07.2020 | 12:26
Sfatul zilei de duminica 19 iulie 2020 Zi ideala pentru distractie pentru zodia Taur
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 19 iulie 2020, aduce vești minunate pentru una dintre zodii care o ține dintr-o petrecere în alta. Este un final de săptămână plin de energie și entuziasm, în special pentru nativii din zodia Taur.

Ultima zi de relaxare din acest weekend vine cu noroc pentru un semn zodiacal care primește o veste excelentă legat de carieră, în timp ce alții se simt norocoși legat de viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Poți citi previziunile complete în rândurile următoare. FANATIK îți aduce evenimentele pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale în parte.

Acesta este sfatul zilei de duminică, 19 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Norocul este de partea ta. Astrele au pregătit o surpriză legat de relația de cuplu. S-ar putea să fii surprins cu un cadou sau o cină romantică din partea partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Taur

Totul se rezumă la distracție. Primești o invitație de neratat legat de o petrecere, poate chiar la malul mării. Nu refuza șansa de a dansa până zori.

Gemeni

Nu știi pe unde să mai scoți cămașa. Te-ai băgat în niște situații din care nu mai știi cum să ieși. Cere sfatul unui prieten dacă simți că nu ai nicio rezolvare viabilă.

ADVERTISEMENT

Rac

Deschide bine ochii și vezi ce se petrece în jurul tău. Nu toți oamenii îți sunt prieteni, mai bine ai fi mai selectiv. Ține lângă tine numai persoanele în care ai maximă încredere.

Leu

Este în regulă să iei o mică pauză. Nu trebuie să muncești non-stop, este indicat să mai și respiri. Ieși la un suc în compania amicilor sau fă o plimbare scurtă prin parc.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Simți că nu ești înțeles de oamenii din jur. Ține un jurnal în care să așterni gândurile și ideile care-ți trec prin minte, cu siguranță ți se va lua o piatră de pe inimă.

Balanță

Veste excelentă legat de carieră. Șefii se gândesc serios să te mute la un alt birou, poate chiar într-un alt oraș. Decizia îți aparține în totalitate.

Scorpion

Înainte de a spune tot ce ai pe suflet, asigură-te că nu rănești pe nimeni. Vorbele nu mai pot fi luate înapoi. Gândește-te de două ori înainte de a răbufni.

Săgetător

Nu este cazul să-ți asumi riscuri la locul de muncă. S-ar putea să te trezești că ești privit cu alți ochi de colegi. Șansele de promovare sunt minime. Ce vrei să faci în situația asta?

Capricorn

Nu mai știi cine ești și încotro te îndrepți. Ești în derivă și orice alegere ai face pare că nimic nu este în regulă. Vezi unde greșești și abia apoi să eforturi pentru a depăși obstacolele vieții.

Vărsător

Evită discuțiile aprinse cu partenerul de viață. Păstrează-ți calmul și asigură-te că nu te enervezi prea tare. Nu este cazul să ai dureri de cap pentru un lucru minor.

Pești

Nu este o zi potrivită pentru a lua decizii importante. Amână pentru săptămâna viitoare lucrurile majore pe care trebuie să le realizezi acasă sau la serviciu.

ADVERTISEMENT