Life

Sfatul zilei de duminică, 19 iunie 2022. Capricornii trebuie să fie atenți la ce confesiuni fac

Citește sfatul zilei de duminică, 19 iunie 2022, și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care este numărul norocos pentru ultima zi din săptămână.
18.06.2022 | 10:43
Sfatul zilei de duminica 19 iunie 2022 Capricornii trebuie sa fie atenti la ce confesiuni fac
Sfatul zilei de duminică, 19 iunie 2022. Foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 19 iunie 2022 aduce câteva atenționări serioase mai ales pentru Berbeci și Capricorni. De ce trebuie să se ferească aceștia?

Sfatul zilei de duminică, 19 iunie 2022

Berbec: E cazul să eviți conflictele cu persoanele mature din familia ta. Nu este nici ziua, nici contextul potrivit pentru a te rățoi la ceilalți. Cifra ta norocoasă: 9.

ADVERTISEMENT

Taur: Privește în adâncul sufletului tău și vei găsi acolo toate răspunsurile la problemele care te frământă. Ai parte de o serie de momente care mai de care mai interesante. Cifra norocoasă: 3.

Gemeni: Nu trebuie să dovedești nimănui nimic. Nu ești responsabil pentru faptele și percepțiile altora. Cine te cunoaște, te ia ca atare! Cifra norocoasă a zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac: Recunoaște-ți limitele și concentrează-te mai mult pe ce este sigur în viața ta, începând cu munca. Cifra norocoasă: 6.

Leu: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo îți vei găsi menirea, fericirea, echilibrul interior. E o zi plină de revelații pentru tine. Cifra norocoasă: 4.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Pregătește-te pentru o suită de schimbări majore în viața ta. Ești nevoit să te focusezi cu maximă atenție asupra încercărilor pe toate planurile. Cifra norocoasă a zilei: 1.

Balanță: Recunoaște greșelile pe care le-ai făcut în relațiile cu cei din jur. Renunță la orgoliu măcar pentru un minut. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt protejați de Divinitate

Scorpion: Pune-te în locul celor pe care îi critici înainte să îi judeci. Vei vedea cum ți se va schimba optica. Numărul norocos: 11.

Zodia Săgetător: Adună-ți toată energia și finalizează proiectele pe care le-ai lăsat în paragină. Încă mai poți recupera timpul pierdut. Cifra norocoasă: 5.

Zodia Capricorn: Ai mare grijă ce fel de confesiuni faci și mai ales cui te plângi. Unii oameni pot profita de vulnerabilitatea ta. Numărul norocos: 10.

Vărsător: Este o zi dedicată iubirii, așa că surprinde-ți partenerul de viață cu ceva frumos. Cifra norocoasă: 2.

Pești: Ești sub protecție divină. Orice decizie vei lua azi, va fi de bun augur. Ai încredere că va fi totul ok! Cifra norocoasă: 7.

 

ADVERTISEMENT