Life

Sfatul zilei de duminică, 2 august 2020. Peștii au parte de o mare provocare din partea familiei

01.08.2020 | 13:20
Sfatul zilei de duminica 2 august 2020 Pestii au parte de o mare provocare din partea familiei
ADVERTISEMENT

Pentru începutul lunii august, astrele vin cu sfaturi îndeosebi pentru nativii care au obligații familiale. De exemplu, Peștii trebuie să stea mai mult în preajma copiilor și a părinților.

Berbecii se bucură de echilibru emoțional și de o relație care se consolidează pe zi ce trece. Bineînțeles, zilele nu seamănă toate între ele, de aceea, astrele îi vor călăuzi și sfătui pentru a nu face pași greșiți.

ADVERTISEMENT

Luna Plină de la începutul lui august este un moment în care culegem ce am semănat. Este vremea justiției. Un moment de rascruce pentru toate zodiile.

Sfatul zilei de dumunică, 2 august 2020. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Vă așteaptă o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental, dar aveți grijă cum o gestionați. Nu vă culcați pe o ureche, pentru că trebuie lucrat în fiecare zi la poveste. Bine, nu vă speriați, fiți doar ceva mai atenți.

ADVERTISEMENT

Taur

Aveți multe lucruri pe ca, în special la locul de muncă. Chiar dacă este weekend, nu puteți să vă luați gândul la ce aveți de făcut luni. Aveți răbdare pentru că lucrurile se vor aranja în scurt timp.

Gemeni

Aveți un moc blicaj, nu reușiți să vă concentrați pe aspectele cu adevărat importante din viața dumneavoastră. Asta se întâmplă pentru că sunteți implicat în mult prea multe proiecte și parcă n-o mai scoateți la capăt.

ADVERTISEMENT

Rac

O veste bună sau o persoană dragă vă va face o surpriză și vă va readuce zâmbetul pe buze. Pe seară se anunță o ieșire în oraș, la o terasă, poate o piscină. Prietenii vă vor scoate din casă.

Leu

Nu vă mai grăbiți să trageți concluzii, spun astrele. Da, este o perioadă tensionată, dar nu este sfârșitul lumii. Dacă vă veți păstra calmul, o să depășiți cu brio aceaste zile și veți sărăbatori la final.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În prima parte a zilei nativii se vor ocupa mai mult de activitățile ce țin de serviciu, iar spre seară va face plimbări scurte cu cei dragi. Nu este exclus să primească vești de la cineva de departe.

Balanță

Vă așteaptă o perioadă mai încărcată pentru că aveți de pun la punct niște aspecte ce țin de serviciu. Nu disperați, aveți răbdare pentru că lucrurile se vor aranja în scurt timp. Tu ești singurul responsabil pentru această schimbare.

Scorpion

O zi plină de evenimente și întâlniri, poate chiar ceva obligații de serviciu. Aveți grijă, însă, cum le gestionați, pentru că familia are nevoie de voi. În a doua parte a zilei, nativii sunt mult mai îngăduitori față de unele situații.

Săgetător

Astăzi este bine ca nativul Săgetător să nu fie risipitor, să nu arunce banii pe lucruri de care nu au nevoie. Ați putea chiar să faceți unele economii, pentru că va veni o perioadă în care veți avea nevoie de resurse financiare.

Capricorn

Nu prea vă interesează ce spun cei din jur, dar, uneori este bine să ascultați ce au de spus, chiar dacă nu le urmați sfaturile. Uneori, o altă părere poate ajuta mai mult decât crezi.

Vărsător

Vei avea unele probleme de rezolvat la locul de muncă, diverse provocări de ultim moment care apar exact atunci când credeai că nu mai ai nimic de făcut, dar, spre finalul zilei, toate se vor soluţiona cu bine.

Pești

O zi cu de toate, dar mai ales cu neprevăzut pentru nativul Pești. Nativii se simt debusolați, singuri, abandonați, uneori. Au nevoie de provocări noi în familie pentru a se simți utili și importanți.

ADVERTISEMENT