Life

Sfatul zilei de duminică, 20 decembrie 2020. Capricornii, mare atenție la diplomație

19.12.2020 | 13:57
Sfatul zilei de duminica 20 decembrie 2020 Capricornii mare atentie la diplomatie
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 20 decembrie 2020, propune o mediere pentru mai multe zodii. Sunt însă și câțiva oameni care trebuie să fie atenți. Printre ei, capricornii pot avea parte de surprize

Nativii acestei zodii au nevoie să renunțe pentru câteva clipe la felul în care înțeleg lumea și să accepte că și ceilalți pot avea dreptate

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de duminică. Află care este sfatul pe care ar trebui să-l urmezi neapărat dacă vrei să îți meargă perfect.

Sfatul zilei de duminică, 20decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Atenție pentru că încep să apară fel de fel de obstacole în calea planurilor tale. În principiu, natura acestora te obligă să iei în calcul şi părerile altora. Nu te îndepărta de principiile tale, totuși.

ADVERTISEMENT

Taur

Aspectul astral te pune pe foc, în sensul că ideile pe care le ai şi felul în care acţionezi te fac să devii impulsiv sau repezit. Nu lua lucrul acesta ca pe o corvoadă. Din contră, bucură-te de tot ce se petrece.

Gemeni

Tendinţa de a te împăuna cu deşteptăciunea şi isteţimea ageră a minţii tale este proeminentă astăzi. Nimănui nu îi place lauda de sine a altora, ceea ce te obligă să respecţi un cod etic şi moral. Tot ceea ce ai de făcut este să păstrezi limite.

ADVERTISEMENT

Rac

Eşti presat de greutatea îndatoririlor pe care le ai, te simţi obosit şi tracasat. E nevoie să te odihnești puțin, să faci lucruri care îți plac ție. Pentru că, tu ești cel mai important în întreaga ecuație. Nu uita lucrul acesta. O să-ți fie bine.

Leu

Pregăteşte-te să joci cu cărţile pe masă. Pentru că este o zi în care este dificil să fii diplomat, ceva nu se potriveşte şi nu înţelegi de ce. Este nevoie de perseverență, de curaj și atitudine. Și leilor nu le lipsesc aceste atribute, să fim serioși.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În ceea ce priveşte locul de muncă, încearcă să nu acţionezi în grabă sau în urma impulsului de moment. Ai multe căi pe care poţi merge, poate că ar fi mai bine dacă ai alege-o pe cea care este cea mai grea. Important este ca înainte să tragi linie să respiri puțin și să te analizezi.

Balanță

Lasă destinul să te surprindă. Dacă astăzi lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai propus, poate că nu este momentul ca totul să decurgă aşa cum vrei tu. Poate că tot ceea ce ai de făcut este să mai aștepți puțin. Mai mult ca sigur, Universul lucrează pentru tine.

Scorpion

Abia dacă te poţi controla, astăzi. Toată rutina zilnică îţi este dată peste cap şi, aşa cum începe ziua, la fel se va şi termina. Ești nerăbdător, dar nu ai vrea să te transformi și în neatent.

Săgetător

Te simţi foarte bine în pielea ta şi gândurile îţi sunt numai la distracţie şi amuzament, astăzi. Totul este bine atât timp cât ceea ce faci nu reprezintă o ameninţare psihică pentru cei din jur, mai ales pentru persoana iubită.

Capricorn

Este foarte important a-ţi păstra calmul. Atenția și diplomația. Este posibil să ai parte de evenimente care te pot scoate din circuiturl firesc, dar un capricorn știe să gestioneze orice. Diplomație, diplomație, diplomație.

Vărsător

O zi în care intenţiile tale reale sunt greu perceptibile de către cei din jur. Ceea ce îţi oferă un avantaj remarcabil în relaţionarea cu ceilalţi. Astăzi poți să strălucești.

Pești

Începeţi ziua într-un mod frumos. Poate că un mic dejun, posibile cumpărături, orice te poate face să te simți special. Și nu în ultimul rând, trebuie să continui pe această linie până seara.

ADVERTISEMENT