Life

Sfatul zilei de duminică, 20 septembrie 2020. Fecioarele, prea focusate pe muncă și prea puțin pe relația cu familia

19.09.2020 | 10:41
Sfatul zilei de duminica 20 septembrie 2020 Fecioarele prea focusate pe munca si prea putin pe relatia cu familia
ADVERTISEMENT

FANATIK revine, așa cum te-a obișnuit, cu sfatul zilei de duminică, iar lucrurile încep să se îmbunătățească în rândul zodiilor. Se pare că te-ai obișnuit cu gândul că vara s-a sfârșit și tinzi să te axezi pe proiecte importante.

Sfaturile noastre te ajută să te perfecționezi, iar astăzi îți recomandăm să visezi cu ochii deschiși. A trecut vara, s-a terminat distracția, dar te așteaptă o ascensiune pe plan profesional dacă îndrăznești să îți faci planuri bine puse la punct pentru săpămâna care urmează.

ADVERTISEMENT

Totuși, nativii din zodia Fecioară ar fi bine să se relaxeze mai mult astăzi, să își sune familia și prietenii și, de ce nu, să iasă la o plimbare în parc. Fecioarele tind deseori să se dedice muncii și uită cât de importante sunt relațiile interumane.

Iată cum arată sfatul zilei de duminică, 20 septembrie

Berbec

Astăzi îți permiți să dormi mai mult decât de obicei și îți începi dimineața cu o cafea bună și cu multe idei inovative. Îți recomandăm să îți așterni toate gândurile pe hârtie, iar de mâine, să te apuci de treabă. Nu este un secret că ambiția nativilor din zodia Berbec învinge orice obstacol. Număr norocos: 8.

ADVERTISEMENT

Taur

Toată săptămâna ai așteptat ziua de duminică, însă lucrurile nu par să stea așa cum ți-ai dorit. Ceva te nemulțumește și pare că nimeni nu îți poate face pe plac. Poate că ar trebui să asculți niște muzică bună sau să vizionezi un film, sigur te vei simți mai bine. Număr norocos: 31.

Gemeni

De ceva timp, te gândești să vorbești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp, dar ești ocupat cu responsabilitățile de birou. Acum este momentul, lasă orice altă grijă și pune mâna pe telefon. Cu siguranță o astfel de întâlnire te va binedispune. Număr norocos: 5.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să ieși în natură astăzi cu cineva drag, sau chiar singur, dar ceva îți dă planurile peste cap. Încearcă șă îți faci timp si pentru tine și sa eviți grijile în ziua de duminică, riști să te pierzi pe tine însuți în încercarea de a-i ajuta pe alții. Număr norocos: 42.

Leu

Zilele trecute, cineva te-a complimentat masiv pe plan profesional, iar de atunci ești în formă maximă. Nimic nu pare că îți stă în cale și chiar și in zilele de duminica, ești pus pe fapte mari. Îți urăm mult succes și sperăm să transmiți starea ta de bine și altora.  Număr norocos: 19.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tinzi să devii prea critic cu tine însuți și te forțezi să faci multe lucruri într-un timp foarte scurt, iar oboseala își face simțită prezența. Muncești din greu, așa că îți recomandăm să te odihnești astăzi și să petreci mai mult timp cu familia, dedică zilele de duminică relaxării. Număr norocos: 65.

Balanță

Săptămâna aceasta a fost una foarte aglomerată pentru tine, dar plină de realizări. Așa că ai tot dreptul să ieși în oraș sau să lenevești toată ziua. Deși îți stă gândul numai la proiecte, persoanele din viața ta vor reuși să îți ia gândul de la muncă. Număr norocos: 13.

Scorpion

Ai planuri mari și îți dedici ziua de duminica interacțiunii cu diverși oameni. Vrei să faci un pas mare în carieră și visezi la o ascensiune rapidă, motiv pentru care cauți oameni ce se pliază dorințelor tale, pentru a forma o echipă pe cinste. Cu puțină răbdare și un zâmbet larg, succesul este garantat! Număr norocos: 71.

Săgetător

Astăzi nu pare că ai chef de nimic, ești indispus și nu nimic nu îți stârnește interesul. Te lovești de diverse propuneri din partea prietenilor, dar ție nu îți surâde ideea de a conversa cu mulți oameni și preferi să stai acasă. Dedică-ți ziua unei cărți bune, nu vei regreta! Număr norocos: 36.

Capricorn

N-ar strica să fii mai comunicativ cu cei din jur. Ai ocazia să te întâlnești cu un grup mai mare de oameni, cu interese comune, dar preferi să nu relaționezi cu ei și să te îndepărtezi. Nu uita, socializarea ajută mult în dezvoltarea fiecărui individ, iar tu știi cel mai bine asta. Număr norocos: 4.

Vărsător

Pentru tine, nu există zi în care să nu te gândești la proiectele profesionale. Îți dedici muncii și duminica aceasta și încerci să îți termini treburile în timp util. Citatul tău preferat pare să fie: ,,Dacă Dumnezeu nu s-ar fi odihnit duminica, ar fi avut timp sa termine lumea.”, pentru că nu agreezi ideea de a lua o pauză, dar n-ar fi rău să ieși măcar la o cafea cu prietenii. Număr norocos: 16.

Pești

Nativii din zodia Pești au știut dintotdeauna să îmbine utilul cu plăcutul și se pare că și-au descoperit o nouă pasiune, care îi ajută și din punct de vedere profesional. Astăzi te întâlnești cu persoane cu plăceri comune, împărtășiți idei și ai parte de discuții care au o influență majoră asupra viitorului tău. Fii cu ochii-n patru, oportunitățile îți bat la ușă! Număr norocos: 28.

 

ADVERTISEMENT