News

Sfatul Zilei de duminică, 21 iulie. Fecioarele au noroc în dragoste

20.07.2019 | 14:42
Sfatul Zilei de duminica 21 iulie Fecioarele au noroc in dragoste

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 21 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un sfârșit de săptămână excelent, în special în ceea ce privește viața sentimentală. În plus, vara e în toi, așa că poți pleca într-o binemeritată vacanță, dacă nu ai făcut-o deja.

Așa arată sfatul zilei din data de 21 iulie

Berbec

Dacă ești născut/ă în zodia Berbecului, trebuie să știi că acest sfârșit de săptămână este favorabil schimbărilor, mai ales în locuința proprie. În plus, ar fi cazul să mai ieși puțin din rutină. Numărul norocos: 3.

Taur

Vei avea parte în sfârșit de vești bune pe toate planurile. Chiar dacă stresul nu ți-a prea dat pace în ultima vreme, astăzi te poți relaxa, în compania familiei și prietenilor. Profită din plin de timpul liber și încarcă-ți bateriile. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de duminică, 21 iulie. Sursa foto: wowbiz.ro
Sfatul zilei de duminică, 21 iulie. Sursa foto: wowbiz.ro

Gemeni

Se anunță o zi plină de oportunități pentru tine. Vei avea ocazia să pui în practică noi proiecte din sfera profesională și în plus, laudele din partea șefilor îți dau încredere. Încearcă, totuși să eviți eventualele conflicte nedorite, mai ales că ai o atitudine euforică. Numărul norocos: 6.

Rac

Ai posibilitatea să duci la îndeplinire obiectivele cu mai mare ușurință, pentru că această zi este foarte productivă, mai ales în plan profesional. Spre seară, persoana iubită are nevoie de prezența ta, așa că nu o neglija. Numărul norocos: 8.

Leu

Îți recomandăm să ai mai multă încredere în propriile abilități, pentru că se anunță o zi perfectă. În plus, flacăra iubirii te-a cuprins, așa că nu ezita să dai curs sentimentelor. Numărul norocos: 4.

Fecioară

Energiile pozitive sunt de partea ta astăzi, așa că nu ezita să îți exprimi sentimentele față de acel cineva care ți-a furat inima. Cu puțin curaj, vei vedea că totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță

Ai parte de o zi triumfătoare, din toate punctele de vedere. Chiar dacă e sfârșit de săptămână, nu duci lipsă de proiecte profesionale, iar entuziasmul îți revine ca prin minune, după momentele mai puțin plăcute din ultima vreme. Numărul norocos: 2.

Scorpion

Astăzi este una dintre acele zile în care simți că pot face absolut orice. Până și cele mai dificile probleme își vor găsi rezolvarea. Conflictele din sânul familiei, sau neplăcerile birocratice, toate vor deveni istorie. Numărul norocos: 10.

Săgetător

Ziua de astăzi va părea lungă și obositoare. E posibil să ai parte de momente de stres și irascibilitate la locul de muncă sau  în relațiile cu rudele apropiate. Seara se anunță, însă, liniștită și ai ocazia să te relaxezi puțin. Numărul norocos: 15.

Capricorn

Te sfătuim să nu îți iei prea în serios rolul de mentor. Persoanele cărora le vei împărtăși din experiența ta profesională s-ar putea dovedi nerecunoscătoare. O dispută mai veche legată de o moștenire și-ar putea găsi astăzi, în sfârșit, rezolvare. Numărul norocos: 11.

Vărsător

Încearcă să acorzi o atenție deosebită problemelor de sănătate. Nu e exclus chiar să ajungi la medic pentru investigații mai amănunțite. Dacă totuși vei avea puterea să mergi la muncă, vei fi plăcut surprins de realizările pe care le vei obține. Seara este indicat să o petreci în liniște, departe de probleme. Numărul norocos: 14.

Pești

Se anunță o zi liniștită pentru tine, așa că ai toate motivele să zâmbești. Zâmbetul pe buze se poate dovedi rețeta ideală pentru o zi de succes. Te așteaptă bonusuri și beneficii surprinzătoare. Numărul  norocos al zilei: 15.

 

Tags: