Life

Sfatul zilei de duminică, 25 octombrie 2020. Momente grele pentru mai multe zodii

24.10.2020 | 12:13
Sfatul zilei de duminica 25 octombrie 2020 Momente grele pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, pentru 25 octombrie 2020, vine la pachet cu anumite tensiuni, pentru câteva zodii. Nu trebuie să existe motive de îngrijorare, pentru că poate fi vorba doar de situații trecătoare.

FANATIK vă prezintă cele mai noi previziuni astrologice pentru această duminică. Veștile sunt foarte bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

ADVERTISEMENT

Schimbările pot fi întâlnite la tot pasul în cazul celor din zodia Leu, dar și în ceea ce-i privește pe Gemeni. Nici Luna Nouă care și-a pus amprenta în ultimele zile nu trebuie neglijată, pentru că ar putea aduce și anumite modificări sau întârzieri.

Sfatul zilei pentru duminică, 25 octombrie. O călătorie neașteptată le iese în cale Capricornilor

Berbec

Berbecii se simt tot mai în largul lor din punct de vedere profesional și își dau seama că pot aduce foarte multe schimbări benefice la locul lor de muncă. Multe propuneri vor fi apreciate în special de către colegii lor, cu care se pot revedea și într-un cadru relaxat.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor ajunge să ceară sfatul sau chiar ajutorul unei persoane pe care o consideră de încredere. Nu trebuie să fie rușinați să își povestească ofurile, mai ales că pot primi alinarea de care aveau nevoie. Spre seară se pot bucura și de compania prietenilor.

Gemeni

Gemenii au parte de mari schimbări în această perioadă. Chiar dacă în momentul de față pare că bat pasul pe loc, nativii puși pe treabă vor putea culege cât mai curând și roadele muncii lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii pot să își testeze abilitățile de gazde pentru că își vor invita apropiații la o cină pe cinste. Vor face toată ziua pregătirile necesare pentru ca totul să le iasă perfect.

Leu

Leii au parte de o sumă neașteptată de bani ce îi ajută să facă față în viitor cu toate cheltuielile pe care și le-au prevăzut. Vor putea face și o achiziție neașteptată dacă vor constata că bugetul lor este în siguranță.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele se pot detașa mai mult cu o ieșire în oraș, fie vor putea să își pună în aplicare o dorință mai veche de a începe să practice un sport. Vor alege un loc preferat în care să se destindă cu astfel de activități ce le sunt mai mult decât recomandate nativilor ceva mai sedentari.

Balanță

Balanțele se pot bucura de faptul că își surprind partenerii de viață cu un cadou. Au plănuit de multă vreme această mișcare și vor putea să se facă remarcați prin gesturile lor de iubire.

Scorpion

Scorpionii au mai multe îngrijorări legate de situația lor financiară, dar vor putea să scape foarte repede de griji. Li se propune o nouă afacere din care ar putea încasa sume considerabile dacă vor accepta.

Săgetător

Săgetătorul se simte ceva mai neliniștit în plan amoros, dar va primi asigurările necesare din partea partenerului său de viață. Nativii singuri ar putea să își cunoască sufletul pereche în această perioadă, un aspect ce îi bucură nespus.

Capricorn

Capricornii pot face o călătorie total neplanificată și ar putea fi vorba chiar de o deplasare cu avionul. Fie că este vorba despre un sejur, ori de o deplasare în interes de serviciu, vor face în așa fel încât să se bucure de clipele petrecute și să se deconecteze.

Vărsător

Vărsătorii au parte de mai multe momente de studiu pe care și le doreau de multă vreme și pe care vor pune preț. Vor încerca să învețe o nouă practică și vor putea să surpindă datorită cunoștințelor pe care le acumulează într-un timp foarte scurt.

Pești

Peștii se trezesc cu o anumită nesiguranță, dar grijile lor se vor risipi pe parcursul zilei. Dacă vor simți o neregulă foarte mare până spre seară vor trebui să își asculte instinctul și să ia măsuri în orice îi tulbură atât de tare.

ADVERTISEMENT