Life

Sfatul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. Gemenii trebuie să se controleze

26.12.2020 | 14:04
Sfatul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. Gemenii trebuie să se controleze
Sfatul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. Gemenii trebuie să se controleze. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 27 decembrie 2020, aduce vești bune și energie pentru unii nativi după două zile petrecute alături de cei dragi. 

Totodată, unele zodii ar putea încerca să rezolve treburile care au rămas sau să încerce noi activități.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care este sfatul astrologilor pentru fiecare nativ.

Sfatul zilei de duminică, 27 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Vrei să te afirmi în fața unor persoane, deși nu ai un motiv întemeiat. Ar fi mai bine să renunți și să nu mai atragi atenția prin acțiuni care nu te reprezintă.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi perfectă pentru a rezolva sarcinile dificile, mai ales pentru că ai foarte multă energie datorită zilelor liberele pe care le-ai avut de sărbători. Concentrează-te și vei reuși să termini tot ce ai de făcut.

Gemeni

Nu ai o dospoziție foarte bună și ai tendința de la le spune oamenilor mult prea direct ce crezi despre ei. Încearcă să-ți controlezi cuvintele și nu te mai enerva fără motive.

Rac

Ai mici probleme în relația de cuplu și nu înțelegi de ce lucrurile nu mai merg atât de bine. Discută cu partenerul și lămuriți situația ca să știți ce este de făcut.

ADVERTISEMENT

Leu

Ar trebui să te organizezi mai bine, mai ales că ți-a rămas multă curățenie de făcut după cele două zile de Crăciun.

Fecioară

Astăzi ai tentația de a gusta diverse preparate care nu sunt potrivite și poți face acest lucru, cu condiția să nu exagerezi, altfel vei avea probleme de sănătate.

Balanță

Vrei să rezolvi anumite lucruri cu care ai rămas în urmă, iar timpul nu îți permite. Renunță și lasă totul pe altă zi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai multă energie și ar trebui să o folosești în scopuri utile, cum ar fi să porți o discuție importantă cu superiorii sau să rezolvi anumite probleme.

Săgetător

Nu te înțelegi deloc cu o anumită persoană și acest lucru îți provoacă o stare de nervi. Renunță la aceste sentimente negative, nu merită să-ți strici ziua fără rost.

Capricorn

Ar trebui să practici activități care să-ți pună imaginația la încercare, mai ales că ziua ta este liberă și nu sunt foarte multe de făcut prin casă.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Reușești să rezolvi anumite conflicte din cadrul familiei, dar încearcă să ai o atitudine detașată și să nu fii de partea unei singure persoane.

Pești

Încearcă să ai o atitudine sinceră cu cei din jur și cineva o să aprecieze acest lucru. Poate îți vei întâlni jumătatea în cursul acestei zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri