Life

Sfatul zilei de duminică, 28 iunie 2020. Se anunță o zi grea pentru mai mulți nativi

27.06.2020 | 12:29
Sfatul zilei de duminica 28 iunie 2020 Se anunta o zi grea pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru duminică, 28 iunie 2020, aduce vești mai puțin plăcute pentru unele dintre semnele zodiacale care vor avea parte de o zi grea, nefiind dispuse să ceară ajutorul celor din jur sau sfaturi.

Nativii care se vor confrunta cu probleme în acest sens sunt persoanele născute în zodiile Taur și Capricorn. Aceste două zodii sunt încăpățânate și orgolioase peste măsură, însă ar putea avea de suferit mai mult decât cred.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile următoare previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Tot în cele de mai jos vei putea descoperi care este zodia cea mai norocoasă când vine vorba de dragoste.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 28 iunie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Renunți cu greu la comoditate, însă dacă vrei să ajungi cineva trebui să-ți schimbi felul de a fi, dar și gândirea. Astrele te sfătuiesc să fii mai deschis și mai sociabil.

ADVERTISEMENT

Taur

Necazurile se țin lanț în viața personală, dar nu vrei nici în ruptul capului să asculți sfaturile celorlalți. Vei avea de suferit din cauza orgoliului, dar îți vei da seama prea târziu.

Gemeni

Prietenia înseamnă totul pentru tine și ești dispus chiar să lași baltă familia pentru o ieșire în afara orașului. Fă-ți repede bagajele și pregătește-te pentru o nouă aventură în compania amicilor.

ADVERTISEMENT

Rac

Stresul și oboseala încep să-și spună serios cuvântul, dar nu te lași. Nu știu cum faci, dar găsești mereu o fărâmă de speranță și curaj pentru a merge mai departe, oricât de greu ar fi.

Leu

Te-ai născut să fii învingător, dar trebuie să știi și când să renunți. Nu poți să fii întotdeauna pe primul loc, mai trebuie să te bucuri și de pe margine. E o experiență care merită încercată.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Bucurie mare în sufletul tău. În sfârșit, săgeata lui Cupidon te-a lovit din plin. Nu-ți mai încapi în piele de fericire pentru că ai găsit persoana care te completează în toate.

Balanță

Trage draperiile și pune-te pe treabă pentru că nu duci deloc lipsă de idei. Pune în aplicare gândurile pe care le ai de atâta vreme, ar putea ieși o afacere profitabilă.

Scorpion

Cheltui fără milă până și ultimul leu pe care l-ai în buzunar. Nu vrei deloc să te uiți la bani când vine vorba de bunăstarea ta. Profită de această ocazie și fă mici cadouri celor dragi.

Săgetător

Ai descoperit că timpul nu stă în loc și vrei să faci cât mai multe lucruri. Înainte de a te arunca cu capul înainte, gândește-te și la odihnă pentru că altfel nu faci nimic.

Capricorn

Nu-ți mai vezi capul de probleme și griji. Simți că nu mai poți înainta nici măcar un pas, atât de obosit și fără vlagă ești. Nu vei reuși să ieși la liman dacă nu ții cont de cei din jur care îți vor binele.

Vărsător

Adori sentimentul de iubire, dar încă nu ți-ai găsit jumătatea. Nu dispera, partenerul de viață ideal va apărea în viața ta la momentul potrivit, când te aștepți mai puțin.

Pești

Bucură-te de copilărie în compania copiilor. Profită la maxim de fiecare clipă petrecută în preajma lor și încarcă-te cu energie și entuziasm.

ADVERTISEMENT