Life

Sfatul zilei de duminică, 29 august 2021. Vărsătorul se gândește la viitor

Sfatul zilei de duminică, 29 august 2021, vine cu vești importante pentru mai multe semne zodiacale atât în plan personal, cât și profesional.
28.08.2021 | 11:56
Sfatul zilei de duminica 29 august 2021 Varsatorul se gandeste la viitor
ADVERTISEMENT

A doua zi de weekend le aduce zodiilor pasiune și intensitate, dovadă că sunt persoane care au șanse mari să-și găsească sufletul pereche.

Previziunile complete sunt relatate de FANATIK în paragrafele următoare. Află și tu ce au rezervat astrele pentru toți cei 12 nativi.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 29 august 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ia-ți inima în dinți și spune tot ce simți pentru partenerul de viață. Numai așa povestea de dragoste poate avansa mai departe.

Taur

Discuțiile pe care le porți pot fi constructive și de mare ajutor la locul de muncă, acolo unde găsești un sprijin major în colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poți primi o veste importantă legat de un proiect pe care-l ai în desfășurare. Sunt șanse mari să evoluezi și să faci rost de bani.

Rac

Amâna lucrurile majore pentru săptămâna viitoare. Acum e cazul să te relaxezi și să-ți încarci bateriile împreună cu familia și amicii.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu poți să treci peste o greșeală făcută de o persoană apropiată, asta pentru că ai senzația că totul a fost intenționat. Nu vrei să accepți scuze.

Fecioară

O legătură se poate destrăma din cauza gândirii tale învechite. Nu toată lumea acceptă să fie judecată fără niciun motiv concret.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se deschide un subiect sensibil, care te atinge la suflet și care te lasă puțin șifonat. Ar fi bine să nu ții prea mult supărarea.

Scorpion

Ai intenții bune, dar nu toată lumea te înțelege și unii oameni pot interpreta greșit gesturile și atitudinea ta. Ai grijă ce faci și ce spui.

Săgetător

Vei avea parte de o zi agitată, care s-ar putea să te deruteze și să-și dea planurile peste cap. Încearcă să nu te enervezi prea tare.

Capricorn

Evită activitățile care te pot solicita din plin și fii mai atent la sănătatea, care e cam șubredă. E cazul să te odihnești, să-ți încarci bateriile.

Vărsător

Poți demara un plan de viitor sau o nouă prioritate de pe lista ta poate fi atinsă, mai ales să nu duci lipsă de ambiție și perseverență.

Pești

Povestea ta de iubire poate ajunge la final. Din păcate, nu te-ai implicat suficient și nu ai depus eforturi prea mari în relație.

ADVERTISEMENT