Life

Sfatul zilei de duminică, 3 ianuarie 2021. Scorpionul este puțin cu capul în nori

02.01.2021 | 09:34
Sfatul zilei de duminica 3 ianuarie 2021 Scorpionul este putin cu capul in nori
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 3 ianuarie 2021, vine cu interese și preocupări pentru propria persoană. Nativii se gândesc mai mult la partea financiară, dar și la cea profesională.

Astrele au rezervat surprize inedite din punct de vedere sentimental, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale se vor bucura de compania persoanelor dragi în continuare.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile de mai jos previziunile detaliate pentru toți nativii horoscopului. Haideți să vedem ce  se întâmplă cu acestea în a doua zi de weekend.

Sfatul zilei de duminică, 3 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ești preocupat prea mult de propria persoană și nu mai vezi nimic în jurul tău. S-ar putea să te trezești singur și neconsolat, ai grijă în ce direcție mergi.

ADVERTISEMENT

Taur

Tensiuni și discuții aprinse cu oamenii din jur. Ai grijă ce scoți pe gură, s-ar putea să regreți mai târziu. Se cere răbdare și prudență.

Gemeni

Comunicarea este ușor deficitară perioada aceasta. Ți-ar prinde bine să iei niște lecții de la oameni experimentați. Cursurile și seminariile te vor ajuta enorm.

ADVERTISEMENT

Rac

Muncești din greu, însă rezultatele nu sunt deloc așa cum te aștepți. Din păcate, oricât ai lucra nu ai banii la care visezi. Poate ar trebui să te întrebi de ce.

Leu

Chestiunile financiare nu-ți dau deloc pace și nu te lasă să dormi noaptea. Poate este cazul să achiți datoriile și împrumuturile adunate până acum.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sănătatea este vulnerabilă după atâtea nopți nedormite. Este momentul să vizitezi un medic sau să te odihnești mai mult. Nu este de glumă cu problemele medicale.

Balanță

Nu suporți sfaturile și îndemnurile celor din jur, însă într-un final realizezi că îți prind bine toate cele auzite. Ține cont de vorbele acestea pentru o perioadă lungă de timp.

Scorpion

Ești distrat și nu faci față provocărilor de la locul de muncă. Starea ta de spirit este observată de toți, riști să fii pus să dai unele explicații. Să fii pregătit!

Săgetător

Vorbește mai puțin și ascultă mai mult la ceilalți. Meditează la toate vorbele care aud la urechile tale, s-ar putea să-și prindă bine la un moment dat.

Capricorn

Posibile neînțelegeri cu partenerul de viață. Toate discuțiile pleacă de la bani. Poate nu ar trebui să mai cheltui atât de mult. Strânge pentru zile negre.

Vărsător

Detașează-te de neplăcerile altora și axează-te mai mult pe propria persoană. Este timpul să fii pe primul loc și să strălucești pe mai multe planuri.

Pești

Ești tentat să lași totul baltă și să-ți cauți un alt loc de muncă. Ai de unde alege, nu este cazul să te grăbești să iei o decizie finală prea curând.

ADVERTISEMENT