Life

Sfatul zilei de duminică, 3 iulie 2022. Nativul Leu este rezervat în relație

Sfatul zilei de duminică, 3 iulie 2022, aduce foarte multe surprize, timp de calitate, dar și vești frumoase. Dragostea este la loc de cinste pe final de săptămână.
02.07.2022 | 11:46
Sfatul zilei de duminica 3 iulie 2022 Nativul Leu este rezervat in relatie
Așa arată sfatul zilei de duminică, 3 iulie 2022, de la nativ la nativ. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Nativii știu ce vor de la ei, dar și de la oamenii din jur. Astrologii vorbesc despre conștientizare, dar și despre idei și afaceri.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 3 iulie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Eliberează-te de stresul acumulat în ultima săptămână la locul de muncă. Destinde-te într-un loc liniștit, departe de agitație.

ADVERTISEMENT

Taur

În sfârșit, te liniștești când știi că toate problemele tale își găsesc rezolvarea. Te poți bucura de o zi plăcută alături de cei dragi.

Gemeni

Natura este locul ideal pentru ați încărca bateriile. Urcarea pe munte îți va prinde foarte bine și te va ajuta să scapi de gândurile neplăcute.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu-ți mai pune singur frânte și lasă-te dus de val, în special când vine vorba de dragoste și sentimente. Te poți îndrăgosti din nou.

Leu

Ești rezervat în cuplu și nu ești dispus să dai totul din prima, lucru observat de partenerul de viață. Are ceva reproșuri pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță o zi numai bună pentru a pune capăt discuțiilor aprinse și pentru a rezolva problemele pe care le ai cu familia.

Balanță

Luptă pentru lucrurile pe care ți le dorești la muncă sau în plan sentimental. Nimic nu pică din cer și nu vine de-a gata.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o stare de neliniște și nu ai chef de nimic. Tot ce vrei să faci este să lenevești pe canapeaua din sufragerie, la un film.

ADVERTISEMENT

Săgetător

O persoană te ajută cu sfaturi bune, trebuie numai să ții cont de ele. Depinde de tine ce vrei să faci în continuare.

Capricorn

Discuții interesante care pot duce către o relație serioasă. Astrele aduc în calea ta o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Spune lucrurilor pe nume, chiar dacă există riscul să rănești o persoană apropiată pentru care ai sentimente puternice.

Pești

Te ascunzi după deget și ai senzația că poți face asta în continuare, dar ulciorul nu merge de prea multe ori la apă.