ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de duminică, 30 august 2020. Leii trebuie să vorbească mai frumos cu lumea

Autor: Dan Suta | 29.08.2020 | 19:30
Sfatul zilei de duminică, 30 august 2020. Leii trebuie să vorbească mai frumos cu lumea
Sfatul zilei de 30 august 2020. Sursa foto: listland.com

Citește sfatul zilei de duminică, 30 august 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Leii trebuie să renunțe la tonul autoritar.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 30 august 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu ai prea multe opțiuni la dispoziție pentru a rezolva acea problemă sentimentală, așa că ar fi bine să tai răul de la rădăcină cât mai repede posibil. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi, de aceste ultime clipe însorite de vară. Numărul norocos: 5.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu cei vârstnici și încearcă să fii un pic mai empatic. Numărul norocos: 1.

Rac: Nu te mai plânge de lucrurile care nu-ți ies, ci încearcă mai mult. A sta pe margine și a te lamenta nu e cea mai bună soluție. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Leu: Vorbește mai frumos cu oamenii din jurul tău, dacă vrei să te respecte. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Este momentul să revii cu picioarele pe pământ și să te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Gândește-te un pic mai mult la tine. Numărul norocos: 8.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să fie mai maleabili, Vărsătorii să respecte regulile

Balanță: Dacă nu te potrivești anturajului, atunci îndepărtează-te de cercul toxic în care te-ai băgat. Numărul norocos: 3.

Scorpion: Fii mai maleabil cu persoanele din jurul tău și lasă încăpățânarea de a avea mereu ultimul cuvânt. Numărul norocos al zilei: 9.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Duci o luptă cu tine însuți și ajungi la niște concluzii bune. Fii în continuare încrezător în propria ta șansă. Numărul norocos: 10.

Capricorn: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, spune proverbul. Ți se aplică perfect, mai ales că în ultima vreme ai dat-o pe trândăveală. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Regulile pot fi încălcate doar dacă există o cauză nobilă la mijloc. Nu o face pe rebelul inutil. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești: Spune ce ai pe suflet într-un mod în care ceilalți să poată empatiza cu tine. Nu o face acuzator, nu te victimiza și nu căuta vinovați pentru propriile tale greșeli. Numărul norocos: 33.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!