Life

Sfatul zilei de duminică, 4 aprilie. Gemenii au probleme în dragoste

03.04.2021 | 11:38
Sfatul zilei de duminica 4 aprilie Gemenii au probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 4 aprilie, cu vești mai puțin bune în plan sentimental, dar și energii pozitive la locul de muncă. Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, reușești să duci la bun sfârșit un proiect important și te bucuri de admirația șefilor.

E însă, o sabie cu două tăișuri, așa că trebuie să ai mare grijă cum te comporți cu ceilalți colegi. Nu de alta, dar s-ar putea să-ți atragi invidia lor, cu atât mai mult în cazul în care încerci să culegi singur toți laurii.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Balanței? Ei bine, cu siguranță te vei bucura să afli că debordezi de creativitate în ultima zi de weekend. Folosește-o cu încredere la serviciu sau în afaceri, dar nu uita să te și odihnești puțin!

Așa arată sfatul zilei de duminică, 4 aprilie

Berbec

Pleci într-o scurtă călătorie de afaceri și reușești să-ți atingi scopul, cu condiția să dai dovadă de mai multă înțelegere față de cei care te însoţesc. Spre seară, reușești să rezolvi o problemă sentimentală mai veche.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești irascibil încă de la primele ore ale dimineții și trebuie să te calmezi, dacă nu vrei să provoci tocmai acum o ceartă cu persoana iubită. Te sfătuim să eviți afacerile şi întâlnirile cu prietenii.

Gemeni

Muncești cu entuziasm și reușești să stârnești admirația șefilor, dar și invidia colegilor, așa că fii foarte atent cum te comporți cu ei. Din păcate, relația cu persoana iubită nu traversează cele mai bune momente.

ADVERTISEMENT

Rac

Din dorința de a obține anumite câștiguri materiale, ai tendința să neglijezi relaţiile sentimentale. Nu este exclus chiar să te cerți cu partenerul de viaţă. În orice caz, te sfătuim să eviți deciziile pripite și să cauți un compromis între planul financiar şi cel sentimental!

Leu

Ești într-o formă de zile mari și ai mari şanse de reuşită pe toate planurile. Cu toate astea, s-ar putea să te enervezi prostește și să provoci un scandal cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Reușești să te faci remarcat în societate și să închei afaceri profitabile pe termen lung. Unele probleme ar putea să apară în relația cu partenerul de viaţă, mai ales dacă nu eviți remarcile răutăcioase.

Balanţă

Debordezi de creativitate și ar trebui să o folosești la serviciu sau în afaceri! Nu ingnora, însă, sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, cu condiția să nu-i faci reproșuri nejustificate persoanei iubite.

Scorpion

S-ar putea să ai dificultăți pe plan sentimental şi financiar, dar nu trebuie să te enervezi. Vei reuși s-o scoți la capăt, dacă urmezi sfatul nostru și îți păstrezi calmul. Nu refuza nici ajutorul prietenilor!

Săgetător

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute care îți pot da toate planurile peste cap. S-ar putea chiar să pleci într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Capricorn

Dovedești încă de la primele ore ale dimineții că ești perseverent şi pus pe fapte mari. Îți recomandăm să eviți discuţiile care pot duce la certuri. Asta dacă vrei să ai parte de o zi liniștită.

Vărsător

Se anunţă o zi foarte bună, cu realizări importante atât pe plan social, cât şi material. Profită de şansele care ți se oferă, dar fără să forțezi lucrurile. Poate ai ocazia să pleci într-o scurtă călătorie.

Peşti

Dimineaţa muncești cu simț de răspundere și reușești să te faci remarcat nu doar pe plan profesional, ci și social. Spre seară, trebuie să iei o decizie importantă cu privire la problemele sentimentale din ultima vreme.

ADVERTISEMENT