Life

Sfatul zilei de duminică 4 octombrie 2020. Ce îi așteaptă pe nativii Fecioară în acest weekend

03.10.2020 | 15:26
Sfatul zilei de duminica 4 octombrie 2020 Ce ii asteapta pe nativii Fecioara in acest weekend
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, pe 4 octombrie 2020, îi are sub lupă pe nativii care își doresc să facă mari schimbări. Aceste planuri pot include renovări în locuință, dar și câteva modificări în planul destinului.

FANATIK vă prezintă sfatul zilei și în acest weekend și puteți regăsi previziunile complete pentru fiecare nativ al zodiacului european în parte.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își doresc să aibă mai mult timp petrecut în locuință și fac toate demersurile necesare. Totul pe când Leilor nu le mai surâde demult ideea să se simtă “închiși” în propria lor casă.

Sfatul zilei pentru duminică 4 octombrie 2020. Nativii Fecioară sunt în toiul renovărilor în weekend

Berbec

Berbecii vor putea face planuri pentru acest weekend și care să îi includă pe apropiații lor. Ar putea fi vorba de o excursie pe care să o plănuiască de ceva vreme sau chiar de o petrecere.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii ar putea primi mai multe cuvinte de ocară din partea partenerului lor de viață, dar spre seară situația se mai detensionează. Este vorba doar despre o nelămurire de moment, pe care o pot stinge cu vorba bună.

Gemeni

Gemenii se simt ceva mai plini de energie și se vor putea detașa ceva mai mult de îndatoririle lor cotidiene. La locul de muncă situația a devenit tensionată și au nevoie de o pauză de la tot acest stres.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor face în așa fel încât să împace pe oricine este nemulțumit în viața lor. Dacă este vorba despre nativi cu copii, ar putea organiza o zi specială în care să își dedice timpul și celor mici într-un mod cu totul special.

Leu

Leii se simt mai stingheri ca de obicei și au nevoie în mod clar de o vacanță. Se simt tot mai captivi și în propria lor locuință, de aceea vor să se afle la mare depărtare de casă, măcar pentru câteva zile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele fac în așa fel încât acest weekend să devină unul pe placul lor. Vor face mari modificări în locuință și deja au efectuat și o măsurătoare ca la carte. Este vorba despre posibilitatea de achiziție a unor articole de mobilier sau chiar schimbări ceva mai ample.

Balanță

Balanțele se simt nevoite să ofere o explicație, dar vor face din țânțar armăsar, ceea ce ar putea să le complice existența. Trebuie să privească orice problemă întâmpinată cu foarte mult calm și diplomație.

Scorpion

Pe Scorpioni i-ar putea indispune o problemă de sănătate. Este bine să își rezolve orice situație de acest fel și să nu lase nimic ce s-ar putea agrava să le scape, fără o vizită la medic.

Săgetător

Săgetătorii se simt eclipsați de o persoană specială pe care o vor cunoaște. Este vorba despre cineva care le-ar putea influența cariera într-un mod foarte benefic, în următoarea perioadă.

Capricorn

Capricornii au de gând să investească mai mult în ei ca persoană și vor să se preocupe și de mai multe activități pe placul lor. Ar putea să se înscrie la câteva cursuri sau chiar să urmărească noi moduri de-a se destinde.

Vărsător

Vărsătorii vor să se afirme în acest final de săptămână și o pot face alături de un grup de prieteni foarte dragi. Revederea cu aceștia este pe măsură și nu vor lăsa să le scape nicio șansă prin care să se reconecteze.

Pești

Peștii au de gând să nu își spună punctul real de vedere, pentru a evita un conflict. Diplomația este cuvântul cheie pentru acești nativi, aflați la o răscruce personală de drum.

ADVERTISEMENT