Life

Sfatul zilei de duminică, 6 septembrie. Săgetătorii își asumă responsabilități

05.09.2020 | 12:47
Sfatul zilei de duminica 6 septembrie Sagetatorii isi asuma responsabilitati
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 6 septembrie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă încă te gândești la vacanță, mare, soare și toate lucrurile care ar trebui să rămână undeva, în trecut, la fel ca vara.

Ne pare rău să te dezamăgim, dar trebuie să ieși din această stare cât se poate de repede, pentru că proiectele profesionale nu așteaptă. Adună-ți forțele și ocupă-te de ele încă până nu vin toate ca un tăvălug peste tine.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător, întrucât porți pe umerii tăi responsabilități uriașe și nu mai ai cum să dai înapoi. Ți le-ai asumat, așa că trebuie să respecți cuvântul dat și să le duci la bun sfârșit. Nu-ți face griji, te așteaptă o sumă pe măsură drept recompensă pentru munca asiduă pe care o vei depune.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 6 septembrie

Berbec

Te trezești fără voia ta într-un loc foarte aglomerat și nu te încântă deloc această situație, dar încearcă să privești partea bună: ai ocazia să o cunoști o mulțime de oameni cu experiență în domeniul tău. Poate chiar legi prietenii care vor dura pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai idei și sunt chiar bune, dar preferi să le ții pentru tine, de teama judecăților dure ale celor din jur. Poate ar trebui să ignori toate aceste critici. Nu de alta, dar mulți încearcă să-ți pună bețe în roate din pură invidie.

Gemeni

Ești tentat să faci un pas important în carieră, dar te sperie scepticismul persoanelor apropiate. Nu te aștepta ca toată lumea să te susțină în acest demers. Ascultă-ți intuiția și mergi mai departe fără să-ți faci atâtea griji inutile.

ADVERTISEMENT

Rac

Te sfătuim să-ți canalizezi toată energia spre pasiunile care te fac fericit. Lasă obligațiile profesionale pentru altădată. Mai pot aștepta o zi sau două.

Leu

Te simți împlinit și pe bună dreptate, atât timp cât ai alături o persoană care nu îți curmă visele, ba chiar le alimentează. Simțeai nevoia să găsești pe cineva care să-ți împărtășească pasiunile și uite că până la urmă Universul te-a ascultat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai tendința să-i pedepsești pe cei care îți greșesc, dar nu uita că nimeni nu e perfect și nu s-a născut învățat. Fiecare om e supus greșelii, mai ales la o vârstă fragedă. Îi prinzi cu minciuna? Fii mai îngăduitor. Lasă-i să scape doar cu o mustrare, măcar de data asta.

Balanță

Ai parte de o zi ca în povești și asta se datorează persoanelor tonice pe care le ai în jurul tău. Ești atât de energic, încât aproape că nici nu mai contează că te despart doar câteva ore de o nouă săptămână aglomerată.

Scorpion

Îți propui proiecte îndrăznețe și atragi lângă tine oameni care sunt gata să facă orice pentru a le duce la bun sfârșit. Gândul că te poți baza oricând pe ei îți umple sufletul de bucurie. Fără o echipă puternică, ideile ar fi rămas doar pe hârtie.

Săgetător

Ți-ai asumat responsabilități uriașe și nu mai poți da înapoi tocmai acum. Gândește-te că în felul ăsta ajuți o persoană dragă să se salveze dintr-o situație care fără tine ar fi fost fără ieșire. Nu va uita niciodată gestul tău.

Capricorn

Visezi frumos și asta e  bine, dar uneori trebuie să revii puțin cu picioarele pe pământ. Nu de alta, dar ce vrei tu nu se poate realiza fără un grup de oameni pe care să știi că te bazezi oricând, indiferent de situație.

Vărsător

Te pregătești  de un proiect foarte important și îți rezervi această zi pentru a-ți forma echipă care să muncească umăr la umăr alături de tine. Vei fi plăcut surprins să vezi câți oameni deosebiți se oferă să te ajute.

Pești

Oricât de dureros ar fi, trebuie să te rupi de trecut. Lasă în urmă persoana care te-a rănit atâta amar de vreme și privește cu încredere către un nou început.

ADVERTISEMENT
Tags: