Life

Sfatul zilei de duminică, 7 martie 2021. Gemenii simt nevoia să fie singuri

06.03.2021 | 12:25
Sfatul zilei de duminica 7 martie 2021 Gemenii simt nevoia sa fie singuri
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de duminică, 7 martie 2021, aduce momente de bucurie și vești bune pentru unii nativi, dar și provocări și situații mai mult sau mai puțin dificile. 

Nativii sunt puși la încercare de conflictele cu cei dragi sau de imposibilitatea de a lua o decizie legată de viitor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte. Află care este îndemnul astrologilor pentru zodia ta citind rândurile ce urmează.

Sfatul zilei de duminică, 7 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai nevoie de un impuls ca să poți să-ți pui planurile în practică. Ai multe idei inovatoare și nu ar trebui să mai amâni momentul.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu te simți foarte bine și ar trebui să iei măsuri, poate că oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra stării tale fizice. Învață să iei și pauze când ai nevoie.

Gemeni

Dacă vrei să petreci câteva momente pe cont propriu, fără să te deranjeze nimeni, nu ar trebui să te gândești de două ori. Ai nevoie de puțină relaxare înainte de o nouă săptămână.

ADVERTISEMENT

Rac

Treci printr-o perioadă cu multe schimbări, mai ales în plan personal. Ar trebui să vorbești cu o persoană apropiată sau chiar cu un specialist dacă nu poți face față psihic.

Leu

Ești în culmea fericirii după ce partenerul ți-a pregătit o surpriză total neașteptată. Profită de momentele împreună cu persoana iubită și lasă responsabilitățile pentru altă zi, meriți să te detașezi puțin de toate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Un conflict din trecut intervine între tine și un prieten apropiat și nu puteți ajunge la o înțelegere. Încearcă să ai o atitudine calmă și să nu pui paie pe foc, nimic nu s epoate rezolva cu furie.

Balanță

Nu e momentul să iei decizii majore. Mai bine te concentrezi pe problemele care sunt de rezolvat în prezent decât să te gândești la viitor.

Scorpion

Vrei să faci câteva schimbări în carieră, dar nu știi dacă merită să ieși din zona de confort și să iei decizii atât de importante. Cel mai bine ar fi să te gândești la ce ți-ar plăcea mai mult și să-ți faci curaj.

Săgetător

Nu ai chef de nimic și tot ce îți dorești estă să ai parte de câteva clipe de relaxare, înainte de a începe săptămâna în forță. Ai putea să te vezi cu cei dragi, măcar pentru câteva ore.

Capricorn

Ar fi timpul să ieși din rutină și să te implici în activități noi, poate că așa te vei simți mai bine și din punct de vedere psihic. Ai multe abilități și le poți pune în practică.

Vărsător

Nu te înțelegi cu persoana iubită și aveți conflicte din cauza unor lucruri lipsite de importanță. Încearcă să te calmezi și să discuți cu partenerul, poate că are probleme de care tu nu știi încă.

Pești

Ai șansa să dai lovitura la locul de muncă dacă te implici mai mult și le propui superiorilor ideile tale. S-ar putea să ai succes, dar mai întâi îți trebuie curaj.

ADVERTISEMENT