News

Sfatul Zilei de duminică, 9 iunie. Una dintre zodii își face planuri de vacanță

08.06.2019 | 15:56
Sfatul Zilei de duminică, 9 iunie. Una dintre zodii își face planuri de vacanță
Sfatul zilei de duminică, 9 iunie. O vacanță ar fi binevenită. Sursă foto:Wall-Street.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 9 iunie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cea mai mare parte dintre nativi se vor bucura de clipe liniștite în acest sfârșit de săptămână. Pentru Berbeci însă, nu este exlus să apară unele situații delicate, astfel că ar fi indicat să asculte sfatul zilei de astăzi  pentru a putea trece cu bine peste  momentele dificile.

Așa arată sfatul zilei din data de 9 iunie

Berbec

Persoana iubită te va dezamăgi destul de tare astăzi. Încearcă să nu iei decizii pripite, dar dacă despărțirea e singura soluție, privește cu optimism spre viitor. Pur și simplu nu a fost să fie, nu te învinovăți. Vei întâlni persoana potrivită, cât de curând. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Taur

Munca rămâne pe primul plan, deși ți-ai dori din toată inima să faci și altceva, mai ales că e încă weekend. Nu uita, toate la timpul lor. Vei avea ocazia să te și relaxezi. Numărul norocos al zilei: 9.

Ce sfaturi au astrologii, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto:sfatulpărinților
Ce sfaturi au astrologii, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto:sfatulpărinților

Gemeni

S-au acumulat multe frustări și nemulțumiri și ar fi cazul să te eliberezi. Încearcă să nu îți verși nervii pe cei din jur, mai bine concentrează-te pe activități mai relaxante. Planifică-ți o vacanță, departe de griji și probleme. Vei vedea că te vei simți mai bine. Numărul norocos:3

ADVERTISEMENT

Rac

Clarifică toate problemele asupra cărora ai dubii. Încearcă să îți păstrezi calmul și să asculți toate persoanele implicate. Știi cum se spune, graba strică treaba. Numărul norocos al zilei: 15.

Leu

Nu mai pune răul în față, oricât de dificil ar fi să vezi și partea bună a lucrurilor. Sfatul zilei pentru tine este să fii optimist, pentru că se anunță o săptămână cu multe aspecte pozitive, trebuie doar să ai răbdare. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Trebuie să iei măsuri urgente de redresare financiară, iar acum este momentul în care poți pune în practică anumite planuri. Amână însă vacanța pe care ți-ai propus-o, până vei avea o situație financiară mai bună. Numărul norocos al zilei: 8

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu căuta adevărul în locuri evidente, ci încearcă să sapi ceva mai adânc dacă vrei să elucidezi misterul. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Dacă vrei să rupi relația de iubire în care ești implicat, ar fi bine să aduci și niște argumente valide în favoarea separării. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Unele bătălii nu pot fi câștigate stând pe margine, deși te-ai acomodat așa. Trebuie să intri pe front. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Lasă de la tine în discuțiile cu ceilalți. Trebuie să dai dovadă de maturitate. Uneori, compromisul este cea mai bună variantă. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă ai tendința să rămâi în pană de idei uneori,  azi imaginația ta zburdă. Fii creativ. Numărul norocos al zilei: 18.

PEȘTI

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Nu te aventura în declarații pompoase sau în atacuri la persoană. Numărul norocos al zilei: 6.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri