Life

Sfatul zilei de joi, 1 octombrie 2020. Ziua aduce stres pentru Vărsători

30.09.2020 | 11:14
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru debutul lunii octombrie vine cu schimbări, acestea sunt atât temperamentale, cât și profesionale sau chiar romantice pentru unele semne. Dacă unele dintre ele sunt majore și greu de digerat, celelalte aduc speranță, entuziasm și armonie.

Ziua are o vibrație pozitivă, nativii sunt predispuși spre o comunicare deschisă cu semenii lor, ceea ce aduce o bună coordonare a sarcinilor profesionale, dar și armonie în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

În plan social, ziua se anunță favorabilă ieșirilor, întâlnirilor cu prietenii sau excursiilor în natură. FANATIK vă aduce previziuni complete pentru prima zi a lunii octombrie.

Sfatul zilei pentru joi, 1 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ai parte de surprize în plan financiar. Apar niște cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut. Partea bună e că dispui de fonduri pentru a le acoperi. Se anunță vremuri bune din punct de vedere profesional. Pot apărea veștile mult așteptate cu privire la avansarea în funcție care ți-a fost promisă de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul de viață vrea să te surprindă așa că a organizat o reuniune cu toată gașca. La muncă ziua este extenuantă, dar forțele îți revin după ce ajungi să fii înconjurat de oamenii apropiați. Este recomandată o cumpătare cu privire la consumul de alcool. O să mai fie o zi de lucru după mica petrecere între prieteni.

Gemeni

Își face apariția o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme și a cărei prezență te bucură mult. Sunt mari șanse ca proiectele profesionale în care te-ai angrenat să îți ofere, în sfârșit, satisfacții financiare consistente. Dacă tot ai cu cine, se merită o mică celebrare a acestui succes.

ADVERTISEMENT

Rac

Dispoziția pe care dimineața zilei de miercuri ți-a adus-o nu e una tocmai bună. Sunt multe lucruri mărunte care par să se adune și să îți dea senzația că nu le poți face față. Ia-le pe rând! Micul dejun e o ocazie numai bună să pui în ordine micile diferențe cu partenerul de viață, iar ziua de muncă este prielnică încercării de a rezolva problemele profesionale. Seara poate să aducă un drum, o vizită pe care ți-a cerut-o o persoană din anturaj care are nevoie de cineva cu care să stea de vorbă.

Leu

Ziua aduce modificări în plan profesional. Sunt schimbări pe care le anticipasei, dar tot nu-ți pică bine. Întregul univers de la locul de muncă pare să fie dat peste cap. Ia lucrurile ușor! Panica nu va rezolva nimic, totul o să revină la o rutină zilnică cât de curând. La terminarea programului, alocă și un moment pentru relaxare în compania persoanei iubite. O să te încarce pozitiv.

ADVERTISEMENT

Fecioară

După multă vreme și mult stres, lucrurile par să revină la normal la locul de muncă. E o normalitate un pic diferită față de ceea ce obișnuiai să vezi, dar care îți dă o senzație de stabilitate. Și acasă lucrurile par să intre într-un făgaș normal. Te-ai învățat cu o nouă realitate, iar acest lucru e tot ce trebuia să faci. Îți mai rămâne doar să te bucuri de cum s-au rezolvat toate.

Balanță

Ziua are o însemnătare tristă, îți aduce aminte de evenimente dureroase și reînvie o suferiță veche de care nu ai scăpat în totalitate. E bine să privești lucrurile dintr-o perpectivă mai optimistă, trecutul nu se poate schimba, dar poți avea grijă să nu îți afecteze prezentul sau viitorul. Se recomandă să faci activități care să îți arate că viața are și părți bune. Ai putea să-ți chemi rudele sau prietenii ca să petreceți seara împreună. Îți va aduce bună dispoziție și te va face să uiți de lucrurile mai puțin plăcute.

Scorpion

Noile perspective pe care ți le oferă schimbările de la locul de muncă te fac să dai tot ce ai mai bun pentru a rezolva toate target-urile care îți revin. Debordezi de energie și optimism, iar acest lucru te face o prezență ideală la orice petrecere. Iar prietenii știu asta și or să sară cu propuneri diverse de a vă distra împreună. Este o variantă bună pentru a te degaja puțin de mediul profesional.

Sagetător

Până să apuci să te hotărăști cu privire la direcția în care să mergi, anumite oportunități au cam dispărut din peisaj. Acest lucru nu pare să te afecteze prea tare în momentul de față, dar o să fie un episod la care o să te gândești destul de des în viitor. Este posibil să apară și mici probleme se sănătate, este recomandată o vizită la medic pentru a preveni eventuala acutizare a lor.

Capricorn

Dacă tot universul profesional s-a prăbușit când te așteptai mai puțin, astăzi balanța are toate șansele să se echilibrele în favoarea vieții private. Apare o persoană care îți stârnește interesul și care este potrivită așteptărilor tale. Este un bun moment să faci un pas înainte în plan personal, lucru pe care îl tot amânai din cauza problemelor de la locul de muncă.

Vărsător

Nu este o zi prea fericită, ai multe lucruri pe cap care îți țin mintea ocupată și îți provoacă un stres continuu. Trebuie să ai răbdare cu tine, să avansezi, să înveți și să capeți experiență. De cealaltă parte, nimic în viață nu este 100% sigur, așa că e mai bine să îți asumi niște riscuri, decât să stai cu mâinile în sân. Sunt șanse să apară și omul pe care îl cauți, nu ai motive de disperare încă.

Pești

Ziua îți aduce o putere de convingere de care nici tu nu credeai că ești capabil. Comunicarea este întotdeauna o cheia spre succes, iar partenerul de viață apreciază deschiderea cu care tratezi problemele care apar și este dispus să facă un compromis ca să te mulțumească. La locul de muncă, oamenii te vor asculta din nevoia de a realiza cum să rezolve anumite sarcini, dar și ca să își dea seama ce nu au făcut bine în trecut în privința altora.

ADVERTISEMENT