ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de joi, 10 septembrie, pentru fiecare zodie. Fecioarele trebuie să se impună, cu orice risc

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 07:00
Sfatul zilei de joi, 10 septembrie, pentru fiecare zodie. Fecioarele trebuie să se impună, cu orice risc
Sfatul zilei de 10 septembrie 2020. Sursa foto: vectorstock.com

Citește sfatul zilei de joi, 10 septembrie 2020, pentru zodia ta și află care sunt principalele îndemnuri ale astrelor. Pentru Fecioare este ziua în care se pot face remarcate, în care vocea lor poate prinde putere.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 10 septembrie pentru zodia ta

Berbec: Dacă anumite persoane te deranjează pentru felul în care vor să îți coordoneze viața, e bine să le spui și să nu te mai sfiești. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Privește cu atenție în interiorul tău înainte de a trage tot felul de concluzii. Unele lucruri nu sunt tocmai așa cum ți se par la prima vedere. Numărul norocos: 8.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Ai nevoie de mai mult timp și nu ai idee cum să-l obții. Poți să apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a scăpa de o parte din sarcini. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac: Bucură-te de momentul pe care îl trăiești, de lucrurile mărunte care aduc cu adevărat fericirea în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Leu: Mai ai mult de muncit pentru a ajunge unde îți dorești, dar asta nu ar trebui să te demoralizeze, ci dimpotrivă. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Te-ai săturat de nervii pe care ți-i provoacă anumite persoane, de nedreptățile care ți s-au tot făcut de-a lungul timpului, iar acum e momentul să te impui fără să îți mai pese ce se va spune după. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT

Balanțele ar trebui să bârfească mai puțin

Balanță: Pune-te în locul celor pe care îi bârfești înainte să spui vrute și nevrute. Atitudinea ta lasă de multe ori de dorit. Numărul norocos: 2.

Scorpion: Privește-te în oglindă înainte să arăți cu degetul spre ceilalți. E ziua în care multe greșeli pe care le-ai făcut te vor lovi unde te doare mai tare. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Trebuie să îi dai timpului timp. Răbdarea ta este pusă la încercare, dar ai nevoie de ea ca de aer. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo e fericirea ta, idealul tău, oxigenul de care ai nevoie, energia aceea creatoare, acea conexiune. Numărul norocos al zilei: 6.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Nu îți pune singur piedici în cale, ci concentrează-te mai mult înainte să pornești la drum. Numărul norocos: 4.

Pești: Nu te mai umfla în pene cu realizările altora, cu lucrurile pe care le-au spus oameni mai ancorați în realitate decât tine. Numărul norocos al zilei: 7.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!