ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de joi, 11 februarie 2021. Nativul Gemeni are astrele de partea lui

Autor: Alexa Serdan | 10.02.2021 | 11:22
Sfatul zilei de joi, 11 februarie 2021. Nativul Gemeni are astrele de partea lui
Sfatul zilei de joi, 11 februarie 2021. Nativul Gemeni are astrele de partea lui. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei de joi, 11 februarie 2021, prevede momente prielnice pentru întâlniri sau pentru semnarea unor contracte. Intuiția și ambiția sunt elemente cheie pe care zodiile se bazează. 

ADVERTISEMENT

Locul de muncă poate fi zdruncinat de unele situații neplăcute sau discuții cu colegii cu care nativii nu se pot pune de acord sub nicio formă. Răbdarea trebuie să fie la ea acasă, la fel și calmul.

FANATIK îți spune în cele ce urmează care sunt previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Ești curios să știi ce se întâmplă?

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 11 februarie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

O situație de la locul de muncă te poate face să faci un pas înapoi. Totul este să nu renunți și să mergi mai departe. Nu te lăsa bătut sub nicio formă.

Taur

Ai o zi încărcată și emoțională. Energiile și sentimentele negative pot pune stăpânire pe tine, ai grijă să nu cazi dintr-o extremă în alta.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Te poți considera norocos. Toate planurile merg ca pe roate și în parametrii normali. Succesul nu te va evita și îți va ieși în cale cât mai curând.

Rac

Se cere multă ambiție la locul de muncă. Nu te lăsa bătut și luptă pentru ideile tale, cineva te va observa în cele din urmă. Ai răbdare, toate se întâmplă la timpul potrivit.

ADVERTISEMENT

Leu

Asigură-te că ai o stare interioară excelentă înainte de a porni o nouă afacere sau a pleca pe alt drum în carieră. E foarte important să fii liniștit și odihnit.

Fecioară

Neînțelegerile și certurile din relația de cuplu sunt tot mai dese. Nu prea mai merge așa și ar fi cazul să iei o decizie clară și definitivă legat de partener.

ADVERTISEMENT

Balanță

Încearcă să te stăpânești și să nu mai scoți la iveală punctele slabe de față cu oamenii care nu te cunosc prea bine. S-ar putea să profite de vulnerabilitățile tale.

Scorpion

Eforturile depuse în ultima vreme sunt în zadar. Nu ai parte de nicio satisfacție la serviciu sau în viața personală. Ar fi cazul să te reorientezi.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Bate palma legat de o afacere numai dacă ai încredere în persoana aceea. Nu te arunca cu capul înainte dacă intuiția îți spune cu totul altceva.

Capricorn

Lucruri frumoase și timp de calitate în compania persoanelor dragi. Bucură-te de această zi pentru a face tot ce simți. Fii liber ca pasărea cerului.

Vărsător

Astrele te îndeamnă să nu mai cumperi lucruri de care nu ai nevoie și să faci economii. Mai bine strânge pentru a merge într-o vacanță peste hotare.

Pești

Ziua începe cât se poate de prost și nu ai chef să faci nimic. Îți vine să lași totul baltă și să pleci acasă. Nu vrei să știe nimeni de tine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!