Life

Sfatul zilei de joi, 11 iunie 2020. Berbecii trebuie să recunoască anumite greșeli

10.06.2020 | 10:30
Sfatul zilei de joi 11 iunie 2020 Berbecii trebuie sa recunoasca anumite greseli
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de joi, 11 iunie 2020, și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Berbecii vor fi puși în fața unor greșeli ale trecutului pe care vor fi nevoiți să le recunoască.

Sfatul zilei de 11 iunie pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să recunoști anumite greșeli sau mici gafe, dar care te-au costat destul de mult. E momentul să îți asumi și lucrurile făcute prost. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 11 iunie pentru Taur: Nu te uita în trecut cu ură, cu îndârjire, ci încearcă să înțelegi anumite lucruri pentru a nu repeta greșeli pe viitor. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni: Pornești la drum cu multă speranță, însă simți că ceva încă lipsește. Poate că ai nevoie de afecțiune mai mult ca oricând, dar nu o găsești la cele mai potrivite persoane. Uită-te mai atent în jurul tău. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să învețe să mintă cu cap

Rac: Spune ce ai pe suflet și nu lăsa ca gândurile negre să îți amărească ziua. E momentul să nu mai menajezi pe nimeni și nimic. Numărul norocos al zilei: 11.

Sfatul zilei de 11 iunie pentru Leu: La tine e pâinea și cuțitul, așa că trebuie să iei o decizie extrem de importantă pentru cei din jur. De hotărârea ta depinde soarta multora. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu uita să dăruiești din puținul pe care îl ai. De multe ori e suficient poate un simplu gest pentru a-i face fericiți pe ceilalți. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanță: Nu îți da cu părerea despre lucruri pe care nu le-ai documentat suficient. E timpul să îți recunoști limitele. Nu le poți cunoaște pe toate. Numărul norocos al zilei: 7.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Cine te cunoaște, nu te judecă atât de aspru. Nu mai pune preț pe părerile tuturor indivizilor care trec prin fața ta. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de 11 iunie pentru Săgetător: Dăruiește tot ce ai mai bun pentru cei dragi ție. Azi poți face o surpriză plăcută unei persoane la care ții foarte mult. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn: Lucrurile pe care le primești azi pot fi cadouri otrăvite. Ai grijă ce și de la cine accepți. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Nu te răsti la persoanele care vor să te ajute, pentru că așa o să rămâi definitiv singur. Numărul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 11 iunie pentru Pești: Uneori e bine să mai spui câte o minciună, dacă adevărul ar face prea mult rău. Ai grijă, totuși, să nu înflorești prea mult pe lângă realitate. Numărul norocos al zilei: 1.

 

ADVERTISEMENT