Life

Sfatul zilei de joi, 11 martie 2021. Nativul Fecioară trebuie să țină cont de îndemnuri

10.03.2021 | 11:10
Sfatul zilei de joi 11 martie 2021 Nativul Fecioara trebuie sa tina cont de indemnuri
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 11 martie 2021, aduce momente perfecte pentru multe dintre zodii. Unele găsesc relația amoroasă pe care au căutat-o ani la rând, în timp ce altele stau bine în ceea ce privesc legăturile cu prietenii. 

Totodată, astrele mai transmit că este o zi minunată din punct de vedere profesional, nativii având șanse foarte mari să avanseze la locul de muncă sau să primească o mărire de salariu în funcție de munca și eforturile din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, persoanele născute sub semnul zodiacal Pești trebuie să nu mai mintă în cuplu pentru că ar putea pierde ce iubesc mai mult. Nu același lucru se poate spune despre Rac, care are toate șansele să aibă parte de o aventură pe cinste.

Așa arată sfatul zilei de joi, 11 martie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Mare atenție la oamenii care vor să profite de pe urma ta. Dă-i deoparte și nu te stresa prea tare din cauza asta. Karma ține cu tine din plin.

ADVERTISEMENT

Taur

Gândurile și comportamentul tău se îndreaptă spre un drum greșit. S-ar putea să nu mai ieși la suprafață dacă te adâncești prea mult în trecut.

Gemeni

Declară-ți dragostea pentru partenerul de viață. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată. Spune acum tot ce simți cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai toate șansele să te bucuri de o aventură de neuitat în plan sentimental, dacă tot nu vrei să te așezi la casa ta. Ai grijă că ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Leu

Tensiunile și certurile din cuplu par că nu se mai termină. Nu mai pasa vina pe celălalt și asumă-ți. E foarte important să știi să ierți și să uiți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fii răbdător și nu te grăbi să iei o decizie pripită. Ai tot timpul din lume să alegi pe ce cale vrei să mergi. Nu ar strica să ții cont de niște sfaturi.

Balanță

Fii mai subtil și mai atent la vorbele pe care le scoți pe gură, s-ar putea să rănești câteva persoane apropiate. Vorbește mai puțin dacă trebuie.

Scorpion

Liniștea și pacea interioară sunt zdruncinate de o veste venită din depărtare. Nu pune la suflet supărarea și încearcă să treci peste mai repede.

Săgetător

Ai foarte multe decizii de luat în legătură cu cel de lângă tine. Nu te grăbi, dacă nu vrei să regreți mai târziu hotărârile luate dintr-un impuls.

Capricorn

Nu duci lipsă de oportunități legat de carieră. Schimbă locul de muncă dacă nu te mai simți în largul tău, poți încerca ceva nou oricând.

Vărsător

Nu te lăsa afectat de răutățile din jur. Tu știi foarte bine cine ești și care sunt greșelile tale. Nu te lăsa doborât de oameni care nici măcar nu te cunosc.

Pești

Încearcă să renunți la minciuni și anturaj, în caz contrar s-ar putea să pierzi căsnicia. E un moment bun să afli ce vrei de la celălalt.

ADVERTISEMENT