ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Capricornii sunt urmăriți de ghinion

Sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Unii nativi ar putea avea ghinion.
Autor: Anca Flondor | 14.07.2021 | 11:14
Sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Capricornii sunt urmăriți de ghinion
Sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Capricornii sunt urmăriți de ghinion. Sursa foto: facebook

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Astrologii au câte un mesaj pentru nativii din fiecare zodie. Unii sunt urmăriți de ghinion, în timp ce alții se confruntă cu ceva probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Alte zodii vor primi vești bune pe plan sentimental.

Sfatul zilei de joi, 15 iulie 2021. Capricornii sunt urmăriți de ghinion

Berbec

Este posibil să apară cineva nou în viața voastră. La serviciu s-ar putea să fiți nevoiți să luați unele decizii. Gândiți-vă bine înainte de a acționa.

Taur

S-at putea să vi se ceară să munciți mai multe ore. Ar fi cazul să aveți o discuție serioasă cu angajatorul. Pe plan sentimental lucrurile stau bine pentru voi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să luați o decizie importantă. Poate vă cumpărați un obiect pe care îl doreați de mult. Nu cheltuiți mai multă decât era prevăzut.

Rac 

Cineva vă tot presează pentru a obține un răspuns. Apar vești bune despre un proiect în care sunteți implicat. Ați putea să cereți ajutorul colegilor dacă nu vă descurcați.

ADVERTISEMENT

Leu

Veți fi luat prin surprindere. Fie de o veste, fie de vizita cuiva. Dacă apar ceva discuții în cuplu ar trebui să vă păstrați calmul.

Fecioară

Primiți o invitație pentru a participa la o întâlnire. Ar fi bine să o acceptați, nu se știe ce oportunități pot apărea.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă simțiți cam obosiți în ultimul timp. Ar fi momentul să va mai și relaxați. Poate mergeți într-o mică excursie. 

Scorpion

Ați putea primi o ofertă. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă așa că programați-vă un interviu. Mergeți și la un control la medic dacă vă simțiți obosiți.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Astăzi o să fiți remarcați. Ori la locul de muncă, ori mai pe seară la o ieșire cu prietenii. Aveți totuși grijă ce afirmații faceți.

Capricorn

Astăzi nu este tocmai o zi bună. Sunteți urmăriți de ghinion, deci nu va programați foarte multe lucruri pe care să le faceți.

ADVERTISEMENT

Vărsător

O să faceți cheltuieli la care nu vă așteptați. Ați putea cunoaște și o persoană care în scurt timp va deveni extrem de importantă pentru voi.

Pești

Primiți ceva vești despre afaceri sau despre unele persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult. Dacă vă gândiți să faceți unele investiții acum este momentul

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!