Life

Sfatul zilei de joi, 2 iulie 2020. Racului îi este greu să se decidă pe loc

01.07.2020 | 09:41
Sfatul zilei de joi 2 iulie 2020 Racului ii este greu sa se decida pe loc
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 2 iulie 2020, aduce vești minunate pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă sunt și zodii cărora le este greu să ia anumite decizii pe loc și au nevoie de mai mult timp de reflecție, așa cum este Racul.

Este momentul ideal ca nativii să facă un pas înapoi pentru a vedea unde au greșit. Iertarea sau compromisul sunt numai bune în aceste situații, însă cu măsură.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte și cine este semnul zodiacal care dezvăluie un secret bine ascuns.

Așa arată sfatul zilei de joi, 2 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Notează-ți în calendar această zi minunată pentru că vei avea parte de momente frumoase în compania persoanelor dragi. Amintirile rămân datorită imaginilor pe care le imortalizezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Înainte de a alege pentru cel de lângă tine, întreabă-te dacă persoana respectivă și-ar dori asta. Poate ar fi bine să nu te implici și să stai pe margine, ai încredere în alegerea acesteia.

Gemeni

Nu te mai înfoia în pene, nu le știi pe toate. Coboară de pe piedestal și vorbește deschis cu oamenii din jur. S-ar putea să fii surprins și să afli multe informații de ajutor.

ADVERTISEMENT

Rac

Este greu să te decizi într-o singură zi și ai nevoie de mai mult timp de reflecție. Nu conta pe prima alegere pentru că ai o multitudine de opțiuni. Nu te arunca cu capul înainte.

Leu

S-ar putea să constați că te-ai plafonat și nu ai mai evoluat deloc în drumul tău. Dacă nu faci nimic în acest sens vei pierde bani, dar și prieteni care ți-au fost aproape la greu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Arată-te dispus să încerci și lucruri noi. Nu-ți mai pune frână și eliberează-te de stres prin intermediul unor pasiuni care să-ți facă plăcere. Timpul va trece altfel.

Balanță

Gândește-te la schimbările pe care le-ai putea face în viața personală pentru a-ți lua puțin elan. Un indiciu îți va dezvălui ce trebuie să faci pentru a avea un viitor liniștit.

Scorpion

Fă un pas înapoi și vezi unde ai greșit. Nu mai repeta lucrurile din trecut și încearcă să faci un compromis, însă nu te lăsa călcat în picioare.

Săgetător

Te-ai săturat să păstrezi ascuns secretul legat de un prieten drag și te gândești să dai cărțile pe față. Nu te întrista, fiecare lucru făcut are și o parte pozitivă.

Capricorn

Te simți trist și furios la locul de muncă unde colegii și-au asumat meritele pentru un proiect la care ai lucrat luni bune. Vorbește cu superiorii despre acest aspect.

Vărsător

În sfârșit, dai piept cu temerile și fricile din trecut. Astrele te sfătuiesc să nu te panichezi și să scapi de toate problemele din trecut, fă schimbări radicale în viața personală.

Pești

Fă-ți planurile pentru viitor, nu mai pierde timpul aiurea. Zilele trec și realizezi că nu ai făcut nimic pentru tine. Fii mai responsabil și implică-te în viața de familie.

 

ADVERTISEMENT