Life

Sfatul zilei de joi, 20 august 2020. Astrele ne îndeamnă la iertare și acceptare. Suntem supuși greșelilor

19.08.2020 | 13:55
Sfatul zilei de joi 20 august 2020 Astrele ne indeamna la iertare si acceptare Suntem supusi greselilor
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru ziua de joi, 20 august 2020, aduce în prim plan schimbarea. Unele lucruri necesită încheiere, pentru a începe altele noi, ghidați de intuiție. Dacă se merge pe instinct, viața va fi schimbată în bine.

Acest lucru este posibil pentru că Luna Nouă dun 19 august este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, aceste începuturi trebuie să fie îndrăznețe, mărețe.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă în Leu aduce oportunități legate de iubire, de modul în care alegem să ne expimăm dragostea, creativitatea și unicitatea. Este o perioadă în care avem voie să credem în magie.

Ce sfaturi aduc astrele pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Simți nevoie de plimbare, de evadare din cotidian. Te simți ușor încorsetata și nu mai dai randamentul dorit. Numărul norocos al zilei este 3 și te va ajuta să găsești o variantă prin care să ieși din stare. Poate o ieșire în aer liber, spre seară.

ADVERTISEMENT

Taur

Vizite sau musafiri neașteptați. Cam așa va decurge ziua ta. Chiar dacă nu s-au anunțat, te vei bucura de revederea cu ei. Ai în plan să faci renovări prin casă, să schimbi mobila, zilele viitpare. Apucă-te de treabă.

Gemeni

Spune lucrurilor pe nume și nu te mai fofila, că nu rezolvi nimic bun. Partenerul nu mai știe ce să creadă. Azi ești rece și distant, mâine îl copleșești cu căldură. Depinde de tine cum vor evolua lucrurile. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Rac
Stai departe de oamenii care te trag în jos, în ritmul ăsta nu vei reuși niciodată să ajungi acolo unde visezi. Aspiră la idealuri înalte, nu la planuri mici și insipide. Poți mai mult!

Leu
Ai de semnat un contract extrem de important, dar nu este nicio grabă. Mai bine amână pentru o altă zi când simți că ai mintea liberă și totul este clar în privința situației respective.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă bate gândul să faceți anumite investiții, să accesați un credit, dar nu este cea mai bună perioadă pentru astfel de demersuri. Astrele vă recomandă răbdare și atenție sporită la sănătate.

Balanță

Balanțele au parte de dialoguri interesante, dar ușor acide. Această stare vine de la voi. Ceva vă nemulțumește. Gândiți-vă bine și spuneți lucrurilor pe nume. Și cel mai important, nu vă mai aruncați cu capul înainte.

Scorpion

Atenție sporită la sănătate. Există risc de traumatisme la nivelul capului și în zona lombară poate apărea un disconfort. Conduceți cu grijă și fără viteză.

Săgetător

Vă mutați în casă nouă sau faceți amenajări. Sun schimbări legate de casă și parteneriate. Nu este exclus să apară cineva nou în viața voastră. Lgat de actem aveți grijă ce semnați. Numărul norocos este 4.

Capricorn

Vă tot gândiți la relația de cuplu sau la un partener din trecut. Cum spuneam, este vremea să lăsați trecutul acolo unde-i este locul. Orientați-vă spre înainte, spre viitor. Doar așa veți reuși.

Vărsător

Relaționare defectuoasă pentru Vărsători. Este o perioadă încărcată emoțional și nu știu cum să iasă din ea. Astrele spun să începeți de la acomunicare, în prmul rând. Spuneți ce vă doare.

Pești

Nativii Pești au parte de multă susținere emoținală din partea partenerului. Acasă, în relașia de cuplu, se simt ca peștele în apă. Totuși, nu vă culcați pe o ureche, oricând pot surveni schimbări, dacă nu sunteși atenți.

 

ADVERTISEMENT