Life

Sfatul zilei de joi, 23 iulie 2020. Gemenii au succes pe toate planurile

22.07.2020 | 13:39
Sfatul zilei de joi 23 iulie 2020 Gemenii au succes pe toate planurile
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 23 iulie 2020, vine cu noroc pentru mai multe zodii. Acestea se vor bucura de împliniri, proiecte noi și avantaje atât pe plan financiar, cât și pe plan sentimental. Una dintre zodiile care au noroc cu carul este nativul Gemenii.

O altă zodie care se află sub protecția norocoasă a astrelor este Scorpionul care are parte de surprize neașteptate. Succesul vine în special la locul de muncă unde, în sfârșit, superiorii văd sacrificiile și sarcinile suplimentare pe care le fac aceștia.

ADVERTISEMENT

Se anunță o stare excelentă pentru un semn zodiacal care este îndrăgostit de un prieten mai vechi, dar abia acum are curaj să-și exprime sentimentele. Citește în rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii.

Așa arată sfatul zilei de joi, 23 iulie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Privește drept înainte, nu în urma ta. Trecutul este trecut, este cazul să te axezi mai mult pe evenimentele care te așteaptă în viitor.

ADVERTISEMENT

Taur

Visezi cu ochii deschiși la o viață pe care nu vei avea niciodată dacă nu lupți mai mult. Nu mai abandona misiunea și mergi până în pânzele albe pentru pasiunile tale.

Gemeni

Norocul te lovește de plin pe toate planurile. La serviciu ești promovat și primești un bonus, în timp ce în relația de cuplu partenerul de viață te surprinde cu o veste minunată.

ADVERTISEMENT

Rac

Te uiți adesea în stânga și-n dreapta, când tot ce trebuie să faci este să privești în față. Nu mai asculta de gurile rele din jurul tău, ai mai multă încredere în forțele proprii.

Leu

În sfârșit, găsești curajul să-ți exprimi sentimentele pe care i le porți prietenului cel mai bun. Cine știe, poate chiar veți începe o relație frumoasă ca-n povești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai senzația că totul iese pe dos, dar sfaturile familiei te vor ajuta mereu să ieși din impas. Nu ezita să le ceri ajutorul atunci când nu știi ce decizie să iei.

Balanță

Te simți pierdut și dezorientat, în special când vine vorba de iubire. Nu mai ești confortabil în relație, dar nici nu te vezi singur. Ce vrei să faci mai departe depinde doar de tine.

Scorpion

În cele din urmă ai ajuns unde ai visat mereu, în vârf. Acum ai toate motivele să sărbătorești victoria de la locul de muncă. Și unde mai pui că vei avea un salariu care-ți va satisface toate nevoile.

Săgetător

Nu mai fugi de responsabilități, așa nu vei ajunge niciodată să-ți duci la capăt planurile. Ai multe idei bune, este păcat să se piardă în eternitate.

Capricorn

Invită câțiva prieteni la tine pe terasă. Relaxați-vă, râdeți și vorbiți despre planurile pentru vacanță. Este momentul ideal să mergeți într-o excursie, poate chiar în weekend.

Vărsător

O persoană revine în viața ta și îți oferă sfaturi neașteptate. Primește-o cu brațele deschise, descarcă-te și spune-i tot ce ai pe suflet. Te va asculta până în zori.

Pești

Încerci să le schimbi celor din jur părerea despre tine, dar nu reușești. Ți-ai pus în gând să devii altă persoană, atunci fă-o, nu te gândi la consecințe.

ADVERTISEMENT