Life

Sfatul zilei de joi, 24 decembrie 2020. Peștii trebuie să fie mai calmi

23.12.2020 | 12:17
Sfatul zilei de joi 24 decembrie 2020 Pestii trebuie sa fie mai calmi
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 24 decembrie 2020, vine cu îndemn la calm pentru unii nativi. Agitația de care au parte în ajun de Crăciun poate să le strice cheful și să-i obosească peste măsură.

În schimb, e o bună perioadă pentru a face pace și a lăsa neînțelegerile la o parte. Spiritul sărbătorilor poate stinge conflictele dintre oameni și rezolva diferețele din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă deosebită din an, iar acest lucru face ca nativii să fie în divese stări de spirit. FANATIK vă prezintă sfatul zilei pentru fiecare nativ în parte, pentru ziua de joi, 24 decembrie 2020.

Sfatul zilei de joi, 24 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nu ai prea multă energie în ziua aceasta, dar ar fi bine să le dai o mână de ajutor celor dragi în pregătirea ultimelor detalii pentru ziua de Crăciun. Mai sunt puține lucruri de făcut și vor aprecia implicarea ta.

ADVERTISEMENT

Taur

E bine să iei o pauză, fie ea și una scurtă. Nu e recomandat să te suprasoliciți făcând un efort prea mare pentru a pune totul la punct. Poate ar fi o idee bună să ceri ajutorul celor din jur pentru a termina treaba mai repede și cu mai puțin efort.

Gemeni

Schimbările de anul acesta te duc cu gândul la toate întâmplările din ultima vreme și, inevitabil, îți vine în minte diferența majoră dintre sărbătorile de acum și cele din anii trecuți. Nu e nimic rău în asta, trebuie doar să conștientizezi că schimbările sunt normale și, uneori, benefice pentru evoluția personală.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de o surpriză de proporții din partea celor dragi. Nu te așteptai să petreci timp în compania rudelor, iar vizita neanunțată pe care ți-au făcut-o te bucură nespus. E bine să fii cumpătat în ceea ce privește alcoolul.

Leu

Cu toate că ai motive să îți dorești să se termine mai repede toată agitația asta, trebuie să recunoști că e ceva magic în atmosfera sărbătorilor. Nu te-au bucurat prea tare toate treburile de care ai fost nevoit să te ocupi, dar e bine să te gândești că ai contribuit la buna dispoziție generală.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E loc de mici frustrări pentru că nu ai reușit să termini unele lucruri pe care țineai morțiș să le rezolvi înainte să vină Crăciunul, dar e mai bine să te gândești că o mică pauză e bine-venită și vei reîncepe munca plin de energie.

Balanță

Te hotărăști să mai cumperi câte ceva chiar în ajun de Crăciun, dar trebuie să ai grijă la cheltuieli. Reducerile consistente te pot face să achiziționezi lucruri de care nu ai foarte mare nevoie și nu îți dorești să rămâi fără bani înainte să se termine anul.

Scorpion

Sunt semne bune venite din partea unui om drag care a avut probleme în ultima vreme. Chiar dacă perioada grea prin care a trecut te-a obosit peste măsură, te bucuri că își revine și e bine să-i dai dovadă de sprijin și în continuare.

Săgetător

Îți aduce aminte de unele neînțelegeri cu un om apropiat și îți dorești să pui capăt atmosferei încordate din familie. E o bună perioadă să faceți pace și să vă bucurați de spiritul sărbătorilor.

Capricorn

E o perioadă care îți aduce multă bucurie, iar prezența oamenilor apropiați te umple de energie și bună dipoziție. Poți să profiți de zilele bune pentru a-ți încărca bateriile și, ar fi bine, să ai grijă la excesele de orice fel.

Vărsător

Sărbătorile din acest an nu seamănă cu cele din anii trecuți, dar nu trebuie să disperi. Lucrurile vor reveni la normal, în cele din urmă. Ar fi bine să faci plimbarea aceea la care te gândești de ceva vreme, dacă ieși din casă te vei simți mai bine.

Pești

Trebuie să fii un pic mai răbdător și să nu te enervezi prea tare pentru micile comentarii răutăcioase ale rudelor. Dacă nu îți plac părerile lor poți să nu le asculți sau să nu le iei în calcul, dar nu e cazul să răspunzi pe un ton certăreț.

ADVERTISEMENT