ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de joi, 24 septembrie 2020. Nativul Pești are certuri cu partenerul de viață

Autor: Alexa Serdan | 23.09.2020 | 11:00
Sfatul zilei de joi, 24 septembrie 2020. Nativul Pești are certuri cu partenerul de viață
Sfatul zilei de joi, 24 septembrie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru joi, 24 septembrie 2020, aduce potrivit astrelor, o zi numai bună pentru a învăța din lecțiile trecutului și a lua de la capăt pe alt drum, poate unul încheiat cu un succes răsunător.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nativii vor avea parte de certuri, discuții și contraziceri care îi vor face să vadă lucrurile complet diferit și să ia decizii radicale, unele în avantajul lor.

Din păcate, nu este o zi ideală pentru începerea unei noi relații sentimentale, existând posibilitatea ca unele semne zodiacale să pună capăt poveștilor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Acesta este sfatul zilei de joi, 24 septembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Este posibil să fii atras în situații neplăcute, vezi care este anturajul în care te învârți. Ar fi cazul să iei o decizie importantă legat de carieră, nu mai bate pasul pe loc.

Taur

Relația sentimentală merge ca pe roate, dar asta nu înseamnă că nu-ți poți surprinde partenerul de viață cu o mică atenție. Bucuria de pe chipul jumătății tale îți va transmite o stare de spirit excelentă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Neînțelegeri pe plan profesional. Poate ar fi timpul să vezi care sunt oamenii în care poți avea încredere și pe care trebuie să-i lași în urmă. Mai bine mai puțini, dar de calitate.

Rac

Ești urmărit de trecut și pari marcat în continuare de un eveniment. Deschide-ți sufletul și vorbește sincer despre ce te macină. Ia-ți piatra de pe inimă, doar așa poți avansa mai departe.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu stai prea bine la capitolul bani, ar fi bine să nu cheltui aiurea. Strânge cureaua și nu arunca banii pe fereastră pe lucruri de care nu ai deloc nevoie. Fii cumpătat și chibzuit în toate.

Fecioară

Încearcă să ajungi la o înțelegere cu cel de lângă tine. Certurile și discuțiile aprinse nu aduc nimic bun, în special în cuplu. Partenerul de viață s-a cam săturat de situațiile în care este pus.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vești bune legat de domeniul afacerilor. În sfârșit, ești pe drumul cel bun datorită ultimelor colaborări. Banii nu vor întârzia să apară, conturile vor fi pline în curând.

Scorpion

Nu prea ești în apele tale. Regăsește-ți liniștea și inspirația într-o plimbare în natură. Nu este nevoie de bagaje, ia-ți rucsacul în spate și mergi undeva unde te simți în largul tău.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Socializarea este cuvântul cheie după care te ghidezi. Știi cum să intri pe sub pielea omului, dar atenție să nu exagerezi pentru că s-ar putea să pierzi mai mult decât crezi.

Capricorn

Stresul și oboseala își spun serios cuvântul. Ești nervos din cale afară și arunci cu vorbe grele la adresa celor din jur. Ai grijă să te oprești la timp altfel riști să rămâi singur și deprimat.

Vărsător

Impulsivitatea te determină să te apuci de un curs de perfecționare sau să mergi pe un drum cu totul diferit. Orice ai alege ai grijă să ai multă răbdare și să nu te lași bătut de la prima înfrângere.

Pești

Certurile cu partenerul de viață sunt din ce în ce mai dese. A trecut perioada în care împăcarea era dulce după o discuție cu scântei. Poate nu mai sunteți făcuți să fiți împreună, mai gândește-te.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!