Life

Sfatul zilei de joi, 25 iunie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să tacă și să facă

24.06.2020 | 09:51
Sfatul zilei de joi 25 iunie 2020 pentru fiecare zodie Capricornii trebuie sa taca si sa faca
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de 25 iunie 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Capricornii ar fi bine să tacă și să facă, să nu se mai laude cu performanțele lor, ci să lase ca ele să vorbească de la sine.

Sfatul zilei de 25 iunie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Du lupta până la capăt și nu renunța, deci, la mijlocul drumului. Nu de alta, dar dacă începi un război e bine să îl termini așa cum se cuvine. Numărul norocos al zilei: 10.

ADVERTISEMENT

Taur: Continuă să dai tot ce e mai bun din tine și vei vedea că răsplata va sosi mai devreme sau mai târziu. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Ai nevoie de câteva lămuriri în legătură cu o speță în care te-ai băgat singur. Poate că este momentul să riști totul pe o carte. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Rac: Spune ce ai pe suflet și nu mai lăsa loc de interpretări. Dacă vrei ca oamenii să te ia în serios, ar fi indicat să te deschizi în fața lor. Numărul norocos al zilei: 2.

Peștii trebuie să își recunoască limitările

Leu: Nu uita de unde ai plecat, înainte să faci glume pe seama anumitor persoane. Unele glumițe nu sunt la locul lor. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Relaxează-te, bucură-te de timpul frumos de afară și nu îți mai face planuri sau idei despre ce și cum va fi. Trăiește prezentul. Numărul norocos: 9.

Balanță: Tot ce contează acum pentru tine este să primești anumite confirmări de la locul de muncă. Chiar dacă răspunsurile nu vor fi tocmai cele pe care le aștepți, nu te descumpăni singur. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Ai de partea ta oameni minunați în lupta pe care o duci pentru afirmare, așa că nu îi ignora. Numărul norocos: 1.

Săgetător: Bucură-te din plin de vremea însorită de afară și acceptă invitațiile pe care ți le fac prietenii pentru a ieși în oraș. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn: Uneori e mai bine să taci și să faci, să nu te lauzi toată ziua cu rezultatele tale ori să te plângi non-stop de cât de mult muncești. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Treci de la o stare la alta fără să știi cu exactitate care este sursa acestor schimbări. Poate că ai nevoie de puțin optimism în viața ta. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Nu căuta nod în papură persoanei iubite dacă te-a contrazis pe o temă și a ieșit câștigătoare. Învață să pierzi. Învață să recunoști când greșești. Numărul norocos al zilei: 6.

 

ADVERTISEMENT