Life

Sfatul zilei de joi, 29 aprilie 2021. O zi perfectă pentru dragoste și relații

28.04.2021 | 11:03
Sfatul zilei de joi 29 aprilie 2021 O zi perfecta pentru dragoste si relatii
Sfatul zilei de joi, 29 aprilie 2021. O zi perfectă pentru dragoste și relații. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de joi, 29 aprilie 2021, le oferă nativilor posibilitatea de a schimba locul de muncă, au o grămadă de oferte din care pot alege. Este o zi numai bună pentru a face ceva în plan profesional. 

De asemenea, astrologii mai anunță că este o perioadă care poate aduce bucurii nu numai la serviciu, și ci în plan personal. Viața sentimentală a zodiilor poate lua o turnură complet diferită de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă și tu care sunt întâmplările de care au parte acestea!

Așa arată sfatul zilei de joi, 29 aprilie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Moment plăcut alături de partenerul de viață. Este o zi numai bună pentru o cină romantică sau pentru o plimbare în doi, în mijlocul naturii.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu mai lua în calcul ce auzi în jurul tău și trăiește mai mult pentru tine. E cazul să te pui pe primul plan și să faci acele lucruri care îți bucură sufletul.

Gemeni

Fii pregătit să plătești pentru greșelile tale. Jumătatea ta nu mai este deloc dispusă să te ierte și riști să pierzi o dragoste foarte mare.

ADVERTISEMENT

Rac

Te bucuri de o energie bună. Poți duce la capăt toate planurile pe care le ai în minte. Și unde mai pui că ai parte și de susținerea celor din jur.

Leu

E cazul să schimbi macazul. Nu mai găsești niciun fel de bucurie la locul de muncă. E cazul să încerci altceva, nu duci lipsă de oferte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Posibilă stare de nefericire înainte de Paște, însă lucrurile se pot rezolva simplu. Totul este să închizi puțin ochii și să lași mai mult de la tine.

Balanță

Atenția îți este atrasă de o persoană de sex opus. Nu ezita să intri în discuție cu respectivul, poate sunt șanse mari să începeți o relație amoroasă.

Scorpion

Nu te poți concentra absolut deloc la locul de muncă. Gândul îți zboară deja la zilele libere și la sărbătorile din perioada asta.

Săgetător

Nu mai lua în seamă oamenii care nu te apreciază la adevărata ta valoare. E momentul să renunți la persoanele care te trag serios în jos.

Capricorn

Problemele din cuplu se pot rezolva dacă discutați deschis despre ce simțiți. Pune-ți sufletul pe tavă și vezi dacă mai puteți continua.

Vărsător

Întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut. Puteți relua legătura amoroasă dacă simți că ai trecut peste vechea poveste.

Pești

O veste tristă te poate afecta emoțional. Totul este să accepți realitatea, nu ai cum să previi lucrurile din viața ta, fi sincer cu tine.

ADVERTISEMENT