Life

Sfatul zilei de joi, 3 decembrie 2020. Fecioara trebuie să fie atentă la alegerea vorbelor

02.12.2020 | 11:30
Sfatul zilei de joi 3 decembrie 2020 Fecioara trebuie sa fie atenta la alegerea vorbelor
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 3 decembrie 2020, aduce timp pentru a-ți face ordine în gânduri și sentimente. De asemenea, emoțiile sunt la ordinea zilei, mai ales în cuplu. 

Trecutul și viitorul sunt niște momente importante, trebuie să știi pe ce drum vrei să mergi mai departe. Învață din greșeli și visează mai mult la ideile următoare.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru ziua de 3 decembrie sunt relatate în rândurile următoare. FANATIK îți prezintă previziunile complete pentru toate cele 12 zodii.

Așa arată sfatul zilei de joi, 3 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Focusează-te pe direcția aleasă și nu te abate sub nicio formă de la această cale. Mai devreme sau mai târziu te va duce acolo unde visezi. Nu-ți schimba prioritățile pe drum.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu te mai agita în privința viitorul, vine oricum. Fii mai atent la relațiile pe care le ai cu cei din jur, încearcă să nu creezi probleme și mai târziu nu vei avea niciun regret.

Gemeni

Adună toate informațiile de care ai nevoie pentru planurile tale. Studiază mai mult, citește inclusiv pe Internet și vei avea o viziune mult mai clară asupra lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești în criză de timp și riști să faci unele lucruri greșite. Concentrează-te mai mult pe ceea ce faci, nu te mai gândi în altă parte. Atenția este necesară atunci când muncești.

Leu

Ai ajuns la capăt de drum legat de partenerul de viață și simți nevoia să fii singur. Vorbește deschis cu jumătatea ta și spune tot ce te macină. Nu mai aștepta ziua de mâine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să fii ușor agresiv cu ceilalți. Vorbele rănesc adânc, ai grijă ce spui. Nu te mai impune cu orice preț și comunică mai mult cu persoanele din jur.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ești un spirit liber și nonconformist. Fă acele lucruri care îți sunt pe plac. Detașează-te de tot și axează-te pe acele pasiuni care te fac să uiți de tot și toate.

Scorpion

Asumă-ți emoțiile și folosește-te de ele în scop pozitiv. Lasă-te ușor ghidat de sentimente și strecoară în lumea ta un strop de culoare. Sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea.

Săgetător

Acum vezi mai clar prioritățile din viața ta și nu mai faci lucruri care nu te binedispun. Renunță la oamenii mici care te vorbesc pe la spate, păstrează distanța și fii precaut.

Capricorn

Complimentele curg și nici măcar nu ai făcut prea multe lucruri notabile. Mulțumește-te cu aceste aprecieri și zâmbete, știu cei din jur pentru ce te felicită.

Vărsător

Gândește-te mai mult la detalii înainte de a pleca la drum. Este foarte important să ai un plan pus la punct pentru perioada următoare. Nu vrei să fii prins pe picior greșit.

Pești

Îți dorești lucruri care nu se pot realiza doar bătând din palme. Muncește mai mult pentru planurile tale, nu mai aștepta să fii împins de la spate.