ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de joi, 3 septembrie 2020. Scorpionii au un noroc nesperat la bani

Autor: Madalina Moraru | 02.09.2020 | 10:50
Sfatul zilei de joi, 3 septembrie 2020. Scorpionii au un noroc nesperat la bani
Scorpionii au un mare noroc financiar, în ziua de joi, pe 3 septembrie 2020

Sfatul zilei de joi, pe 3 septembrie 2020, îi pune pe Scorpioni într-o lumină foarte bună. Nu este singura zodie favorizată de destin pentru a se pune pe picioare.

ADVERTISEMENT

Odată cu debutul toamnei din acest an, toate cele 12 semne din zodiacul european au parte de foarte multe schimbări.

Fie că este vorba de mutări, o renovare sau chiar pregătiri pentru construcția unei locuințe, există semne clare că anumiți nativi vor fi puși pe fapte mari în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 3 septembrie 2020: Zodia cu mare noroc în finanțe, alături de Scorpioni

Berbec

Berbecii se simt mai optimiști în prezent față de modul în care priveau viața până nu de curând. Au șanse foarte mari să se facă remarcați la locul de muncă, dar și în rândul grupului lor de prieteni.

Taur

Taurii pot să aibă parte de o idilă nesperată. De aceea, momentele romantice i-au prins la țanc pe acești nativi, pentru că se vor bucura de fiecare gest arătat de cealaltă persoană și se pot îndrăgosti aproape instant.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii dau dovadă de multă disciplină la început de toamnă. Își vor pune în practică anumite idei foarte îndrăznețe într-un proiect lansat chiar de ei și cu care vor da marea lovitură.

Rac

Racii sunt și ei puși pe treabă și vor avea de efectuat mai multe drumuri importante. Ar putea fi vorba de acte, proprietăți, terenuri sau chiar o moștenire pe care vor să o obțină în mod legal.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au parte de o sperietură, dar își vor reveni în curând. Vor avea parte de sumele de bani la care au sperat pentru a putea să își pună în aplicare planurile de lungă durată.

Fecioară

Fecioarele pot să încheie o afacere, fie să semneze un contract foarte bănos. Nu se vor feri să accept nici alte colaborări pe care le gestionează în felul lor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele ar putea avea probleme la locul de muncă. De aceea li se recomandă mai multă diplomație. Trebuie să aibă grijă la odihnă, deoarece programul de zi cu zi le dă mari bătăi de cap.

Scorpion

Scorpionii au nevoie să își adune toate forțele, pentru că urmează o mișcare de proporții în care se implică. Ar putea avea parte și de o vizită din partea rudelor fie a unor prieteni veniți din străinătate. Dacă au un cuvânt de spus, trebuie să aibă mare grijă la modul în care își transmit gândurile.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Săgetătorii se simt stresați, dar au și câteva avantaje de partea lor. Începutul de toamnă poate fi mai obositor decât se așteptau, de aceea trebuie să nu uite să se și relaxeze.

Capricorn

Capricornii fac anumite schimbări, iar de această dată poate fi vorba despre anturajul lor. Prietenii pe care i-au observat în acțiune în ultima perioadă nu mai sunt pe placul lor. De aceea pot interpreta eronat orice li se spune.

Vărsător

Vărsătorii ar putea avea o mare surpriză și există vești bune în plan financiar și pentru acești nativi. Ar putea să se bucure de sume de bani primite în plus la salariu.

Pești

Peștii au momente intese înscrise în dreptul zilei de joi, pe 3 septembrie. Ar putea exista discuții cu partenerii lor de afaceri, dar și anumite tesniuni în relația de cuplu. În toate aspectele ale vieții lor se recomandă să aibă diplomație.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!