Life

Sfatul zilei de joi, 30 iulie 2020. Săgetătorul trebuie să muncească mai mult pentru visul său

29.07.2020 | 10:56
Sfatul zilei de joi 30 iulie 2020 Sagetatorul trebuie sa munceasca mai mult pentru visul sau
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 30 iulie 2020, aduci o zi perfectă pentru relații amoroase, dar și pentru a relua legătura cu unele persoane din trecut. Totul ține de comunicare, înțelegere și încredere.

Unele zodii și-ar dori să plece în vacanță, dar nu dispun de bugetul necesar pentru această distracție, în timp ce altele au de ajuns pentru a pune la pușculiță, pentru perioadă următoare.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile următoare cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă ce se întâmplă cu fiecare zodie din horoscopul european.

Așa arată sfatul zilei de joi, 30 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Zi perfectă pentru a-ți face planuri de weekend. Nu ai bani de ajuns pentru un sejur la mare, dar asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă. Caută o locație aproape de locuință.

ADVERTISEMENT

Taur

Mai ai puțin până pleci de la birou, nu-ți pierde răbdarea. Nu te certa și nu isca discuții contradictorii cu colegii de la locul de muncă. Stai calm, nu-ți fă nervi pentru nimic.

Gemeni

Oricât de mult ai vrea să avansezi nu ești lăsat. Un coleg îți pune bețe-n roate și îți fură planurile și ideile. Ar fi bine să stai de vorbă cu superiorii.

ADVERTISEMENT

Rac

În căutarea adevărului ai putea afla lucruri mai puțin plăcute despre oamenii din jur. Fii pregătit pentru situații din care s-ar putea să nu știi cum să ieși.

Leu

Dragostea este tot ce contează. Lasă totul deoparte și petrece mai mult timp în compania partenerului de viață. Profită și acordă-i toată atenția de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu-ți face griji pentru partea financiară. Muncești și rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu cheltui aiurea și pune deoparte pentru zile negre. Nu se știe niciodată.

Balanță

Noroc în afaceri. Semnarea unui contract nou îți poate aduce liniște financiară în perioada următoare. Fii atent cu cine colaborezi la acest proiect de mare anvergură.

Scorpion

Nu te mai simți împlinit în relația amoroasă și decizi să pui punct. Pentru tine nu este o pierdere pentru că o iei de la capăt alături de o persoană întâlnită recent.

Săgetător

Ai un vis măreț, dar pentru asta trebuie să tragi din greu. Muncește mai mult pentru idealul tău, dar nu uita că implică și sacrificii. Știi în ce te bagi?

Capricorn

Dragoste cu forța nu se poate. Nu poți ține lângă tine o persoană care nu te mai vrea. Renunță și resemnează-te cu ideea. Nu este un capăt de țară.

Vărsător

Banii sunt o problemă majoră când nu îi ai. Stresul datoriilor și facturilor nu te lasă să dormi liniștit. Nu mai pierde timpul și fă ceva în acest sens.

Pești

Visezi la cai verzi pe pereți. Nu ești deloc realist și cu capul pe umeri. S-ar putea să primești o lovitură grea din partea unei persoane pe care o credeai prietenă.

ADVERTISEMENT