Life

Sfatul zilei de joi, 4 februarie 2021. Zodia Pești este tot mai egoistă și vorbește numai despre sine

03.02.2021 | 09:52
Sfatul zilei de joi 4 februarie 2021 Zodia Pesti este tot mai egoista si vorbeste numai despre sine
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 4 februarie 2021, aduce oportunități și vești din toate părțile, zodiile trebuie doar să știe să profite de ele și să nu le scape din vedere. Nu le vor mai întâlni prea curând. 

Racul este îndrumat să dea o fugă până în cabinetul medicului, are ceva probleme de rezolvat, în timp ce Săgetătorul beneficiază de toată atenția din lume. Așa reușește să lege cele mai frumoase prietenii.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare semn zodiacal în parte sunt relatate de FANATIK mai jos. Află și tu ce au rezervat astrele pentru acestea.

Așa arată sfatul zilei pentru joi, 4 februarie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Organismul începe să îți joace feste și nu mai dai randament la locul de muncă. Este momentul să iei o pauză, ce dacă ești în cursul săptămânii. Nu mai aștepta weekend-ul, odihnește-te.

ADVERTISEMENT

Taur

Veste importantă pe plan sentimental. Partenerul de viață ți-a pregătit o surpriză de proporții, care își va pune serios amprenta asupra relației voastre, de data asta în bine.

Gemeni

Te simți minunat alături de persoana de lângă tine și este cazul să faci următorul pas. Investește mai mult în relație, fie că e vorba de sentimente, fie că e vorba de timp.

ADVERTISEMENT

Rac

Lucratul de acasă și statul pe scaun ore întregi începe să-și pună amprenta asupra sănătății tale. Nu ar strica să faci o vizită până la medic, să vezi care este problema.

Leu

Oportunități și vești importante în zare. Fii pe fază să prinzi cele mai bune oferte pentru viitorul apropiat. Atenția este cea pe care trebuie să pui mare preț.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sinceritatea și discuțiile deschise te ajută să iei cele mai bune decizii. Nu mai amâna momentul și stabilește care sunt prioritățile, numai așa vei realiza ce ți-ai propus.

Balanță

Lipsa de încredere în tine începe să fie tot mai vizibilă. Ai senzația că nu îți iese nimic din ce îți dorești și ești tot mai dezamăgit. Spune cuiva tot ce ai pe suflet.

Scorpion

În ultima perioadă ai pus pe primul loc cariera, dar ai cam uitat de familie. Pot merge ambele în aceeași direcție, trebuie doar să găsești soluția ideală.

Săgetător

Beneficiezi de un farmec natural cu care atragi de partea ta foarte multe persoane. Relațiile nu sunt o problemă pentru tine, știi să legi prietenii imediat.

Capricorn

O stare vecină cu depresia începe să se instaleze în sufletul tău. Nu aștepta să ajungi pe marginea prăpastiei, cere imediat ajutorul unei persoane de încredere sau unui specialist.

Vărsător

Resemnarea este cheia normalității. Nu te mai plânge că ai pierdut o oportunitate majoră, acceptă eșecul și treci mai departe cu fruntea sus. Nu mai sta pe gânduri.

Pești

Ești tot mai egoist în ultima vreme și totul vrei să fie exact ca tine. Nu uita că roata se întoarce și vei trece prin aceeași situație mai devreme sau mai târziu.

ADVERTISEMENT