Life

Sfatul zilei de joi, 6 august 2020. Zodiile de apă vor avea parte de certuri în familie

05.08.2020 | 11:38
Sfatul zilei de joi 6 august 2020 Zodiile de apa vor avea parte de certuri in familie
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru joi, 6 august 2020, vine cu vești nu tocmai bune pentru zodiile de apă care se vor confrunta cu mici tensiuni la locul de muncă, dar și acasă. Astrele îndeamnă la calm.

Ziua de joi aduce și momente frumoase și liniștie pentru unii nativi. Armonie în familie, stare de bine, de relaxare, planuri pentru vacanță și schimbări benefice în zona profesională.

ADVERTISEMENT

Fanatik vă prezintă sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte. Aflați dacă sunteți printre norocoșii și răsfățații zilei.

Sfatul zilei de joi, 6 august 2020, pentru toți nativii

Berbec

Ai parte de un nou început legat de muncă. Încă nu știi dacă este ce trebuie pentru tine sau ce ți-ai dorit, dar ești hotărât să mergi mai departe până apare altceva mai bun. Astrele te susțin în toate demersurile.

ADVERTISEMENT

Taur
Ai toate șansele să avansezi la locul de muncă, dacă știi când trebuie să lași de la tine și să te organizezi în funcție de nevoi și cerințe. Fii ușor maleabil și vei avea parte numai de lucruri frumoase.

Gemeni
Pui familia pe primul plan, pentru că ești un tradiționalist și ai fost crescut în acest spirit. Totuși, ai grijă să nu te încarci prea mult cu problemele celor dragi. Ai putea să le pregătești o surpriză, la zi de mare sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Rac
Nu-ți mai vezi capul de griji și probleme. Parcă s-au adunat toate și nu le mai faci față. Simți cum ești pe punctul de a claca, nu mai poți ține nimic în tine și s-ar putea să răbufnești într-un moment nepotrivit.

Leu
Nu ești în apele tale. Primești tot felul de sarcini care nu sunt deloc pe placul tău, pentru că tu nu ești obișnuit să fii comandat. Dacă te simți pregătit, ia-ți viața în propriile mâini și pune la bătaie planul la care te tot gândești.

ADVERTISEMENT

Fecioară
Te simți obosit, iar concediul este departe. Ai atât de multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, încât nici nu-ți mai vine să mergi. Parcă ți s-au adunat toate acum. Cere o zi liberă să-ți încarci bateriile.

Balanță
Îți pregătești bagajele pentru că ai un drum lung de făcut. Și nu, nu este vorba de vacanță. Se anunță o deplasare în interes de serviciu, care îți va aduce mari satisfacții. Vei trage o perioadă lungă pentru a te pune puțin pe picioare.

Scorpion
Când credeai că totul s-a așezat în favoarea ta, mai primești o lovitură. Știi că o problemă nu vine niciodată singură. Este o zi cu mare încărcătură emoțională, dar dacă vei fi cumpătat, se va încheia cu bine. .

Săgetător
Astăzi ești “bunul samaritean”. Ești pun pe fapte mari și îți oferi ajutorul necondiționat. Nu ești egoist nici în restul timpului, dar în special în această zi ești pun pe fapte mari, dar ai grijă să nu te lași călcat în picioare de cei care nu știu să aprecieze nimic.

Capricorn
Parcă nu mai ai răbdare, aștepți niște vești care îți pot schimba, cumva, traiectoria. Ai amânat decizii, ai făcut eforturi și tpt nu ai primit răspunsurile așteptate. Vor veni, stai fără grij, doar că lucrurile se mișcă mai încet în perioada asta.

Vărsător
Este o zi minunată în care să o iei de la capăt și să lași în urmă toate supărările și neîmplinirile pe care le-ai avut în ultimele zile. Te așteaptă zile frumoase și liniștite în sânul familiei care te iubește foarte mult.

Pești
Orice ai face, greșești și ești criticat. Parcă nimic nu iese cum ți-ai propus și te simți depășit de situație, inclusiv la locul de muncă. Vei avea situații controversate azi, te vei certa cu colegii, iar acasă vei fi irascibil.

ADVERTISEMENT